Ayvacık Festivaline Kavuşuyor

Ayvacık Festivaline Kavuşuyor
Bu yıl 2.’si düzenlenen Ayvacık "Su Sporları Kültür-Turizm Fındık Tanıtımı ve Mustafa Dağıstanlı Güreş Festivali" için hazırlıklar başladı

 

2011 yılı yaz mevsiminde ilki düzenlenen ancak, şehit cenazelerinden kaynaklı iptal edilen Ayvacık "Su Sporları Kültür-Turizm Fındık Tanıtımı ve Mustafa Dağıstanlı Güreş Festivali” için Ayvacık Belediyesi kolları sıvadı.  Ağustos ayında 2.si düzenlenecek olan festival için hazırlıklar başladı. 

 

Ayvacık Belediyesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Geçen yıl olduğu gibi ata sporumuz yağlı güreş müsabakalarının olacağı ve çeşitli sanatçıların konserleri ile renklenecek olan festival için hazırlıklar sürdürülüyor. Festival 30-31 Ağustos 2012 tarihinde yapılacak” denildi.

 

Festival ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur "Bu yıl düzenleyeceğimiz festival ile kültürümüzün önemli taşlarından olan yağlı güreşi yaşatmak ve yeni kuşaklara aktarmak adına ciddi katkılar sağlayacağız. Aynı zamanda sosyal etkinlik anlamında sportif yarışmalar ve geziler anlamında bir çok faaliyet sizleri bekliyor" dedi.

 

Kenan GÜN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel