Ayvacık Emniyeti’nin titiz çalışması

Ayvacık Emniyeti’nin titiz çalışması
Ayvacık İlçesi’nde ikamet eden Refik-Şükran Ateş çifti telefon dolandırıcılarının kurbanı üzerine Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışması sayesinde telefon dolandırıcıları yakalandı.

Olay Ayvacık İlçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İlçede ikamet eden Refik-Şükran Ateş çiftitelefon dolandırıcılarına inanarak 10 Bin TL para, 70 gram altın ve bilekliklerini verdiler. Dolandırıldıklarını anlayan vakit kaybetmeden Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Olay üzerine soruşturma başlatan Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa zaman içerisinde dolandırıcı yakaladı. Mevsimlik işçi olarak ilçeye geldikleri tespit edilen H.Y. (20) ve İ.Ç. (25)’yiEmniyet ekipleri gözaltına almak istedi. Olayla ilgili H.Y. gözaltına alınırken, İ.Ç.’nin firari olduğu tespit edildi.

Para ve ziynet eşyalarını kaybeden Refik-Şükran Ateş çiftine çaldırdıkları paranın bir kısmı iade edilirken, mağdur olan çift Ayvacık İlçe Emniyeti’ne kendilerine gösterdikleri hassasiyet ve yardım dolayısıyla teşekkür ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber