Ayvacık Anaokulu’ndan bir şenlik daha

Ayvacık Anaokulu’ndan bir şenlik daha
Samsun’un Ayvacık İlçesi’nde Ayvacık Anaokulu tarafından Türkiye’nin En Kapsamlı Okul Şenliği düzenleniyor.

Ayvacık Anaokulu tarafından düzenlenen şenlikler kapsamında, birçok etkinlik düzenleniyor. Şenlikler hakkında bilgiler aktaran Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş, “ Birçok projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ayvacık Anaokulu okul öncesi eğitim şenliklerinde de fark atmaya devam ediyor. Ayvacık Anaokulu olarak okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasının yanında, öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri, ailelerin ve halkın okul öncesi eğitim sürecinde aktif rol almasını sağlamak istiyoruz. Bu yıl da yine kapsamlı bir şekilde devam etmekte olan şenlikte Anneler Günü kutlaması, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırma seminerleri, veli ve katılımcılarla tekne turu, kahvaltı ve müzik dinletisi, öğrenciler ve velileriyle Samsun gezisi ve Tiyatro Seyri,  Türkiye’de okul öncesi eğitimde sporun geliştirilmesini başlattıkları 3.Geleneksel Ayvacık Anaokulu Spor Şenliği, mezuniyet, sergi, velilerin ürün sergisi, öğrenci, veli ve halkın katılımı ile devam ediyor.” İfadelerini kullandı.


Geçtğimiz aylarda Türkiye’de sosyal medya üzerinde yapılan anket uygulaması sonucu “Yılın Öğretmeni” seçilen Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş’un ve okul öğretmenlerinin çalışmalarının süreceği öğrenildi.
ayvacik-anaokulu’ndan-bir-senlik-daha.jpgayvacik-anaokulu’ndan-bir-senlik-daha-1.jpgayvacik-anaokulu’ndan-bir-senlik-daha-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber