Ayvacık Anaokulunda Ulusal Kongre Rüzgârı

Ayvacık Anaokulunda Ulusal Kongre Rüzgârı
Ayvacık Anaokulu birincisi İstanbul Kâğıthane’de düzenlenen Öğretmen kongresinde Ayvacık Anaokulu proje ve çalışmaları ile kongrenin gözdesi olurken, Samsun ve Ayvacık’ı başarı ile temsil etme başarısını gösterdi

HABER-FOTO: NURHAN GÜZEL

Ayvacık ilçesinde kurulduğu ilk günden bu yana artarak devam eden başarılı çalışmalarının karşılığını almaya hızlı başladı.  Türkiye genelinde 420’ ye yakın proje arasında çeşitli Hacettepe üniversitesi, Marmara üniversitesi, İstanbul üniversitesi gibi üniversitelerinden 24 öğretim üyenin bilim kurulunu oluşturduğu kongrede, Ayvacık Anaokulu’na büyük ilgi herkesi sevindirdi.

Daha önce Türkiye çapında ödüle aday gösterilen ve bazı illerde de uygulanan  “Baba bana bir masal anlat”  projesi ile sözlü sunum ve ailelere yönelik okul açarak ailelerinin kazanımlarını sağladıkları “(s)empati okulu poster sunumu ile Ayvacık Anaokulu 9 proje arasından seçilerek kongreye en güçlü proje olarak katıldı. Ayvacık Anaokulu Okul Müdürü Nurten Akkuş’un “Baba bana bir masal anlat” projesi ve sunumu büyük alkış alırken, bilim kurulu üyeleri ve katılımcılar tarafından büyük ilgi ve takdir gördü.

Ayvacık Anaokulu hem 9 projeden ikisi ile katılan tek ve ilk Anaokulu olma özelliği ile dikkatleri çekerken, hem de Samsun adına da bir ilke imza atma onurunu Samsun’a yaşattı. Başarılı çalışmaları ile örnek olan Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş ve Okul Öğretmenleri Eda Ünal, Emine Ak, Gülşah Öztürk, Hülya Gül ve Vildan Özdemir ve ekibe yeni katılan Esra Kızılkaya ve Tülay Akkaşoğlu ile ekip daha farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel