Ayvacık Anaokulu İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Ayvacık Anaokulu İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor
Ayvacık Anaokulu İlçe genelinde gerçekleştirdiği Okul Öncesi şenlikleri kapsamında ki Uçurtma gösterileri ve diğer aktiviteleri ilçe halkından da büyük ilgi topladı

HABER-FOTO: NURHAN GÜZEL

Ayvacık Anaokulu Müdürlüğü kurulduğu yıldan bu yana birçok ilklerle adından defalarca söz ettirirken; bu yıl Türkiye de ilk kez düzenlenen ve Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü - Ayvacık Anaokulu işbirliği ile 1.Türkiye okul öncesi spor şenliği ile büyük beğeni ve destek topladı.

Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Ayvacık Ana Okulu işbirliğinde ilçe spor sahasında ve Ana Okulu binasında gerçekleştirilen şenlikler kapsamında

Seminerler, eğlenceler ve minik ellerin yaptığı birbirinden güzel el işi boyamama ve diğer çalışmalar göz kamaştırırken uçurtma şenliği bölümünde ilçe halkından da etkinliğe büyük ilgi olması herkesi sevindirdi.

Ana Okulu Okul Müdürü Nurten Akkuş ve Öğretmenlerin organizasyonu ile gerçekleştirilen şenliklerde, öğrenci ve ailelerin yaptığı (s)empati okulu projesi de uygulanırken, bu kapsamda öğrenci ve aile sanat okulu sergisi, 2. Geleneksel Ayvacık Anaokulu mezunlar günü, yılsonu ve mezuniyet töreni gibi bir çok etkinlikle Ayvacık’ta çok yönlü şenlik kutlamaya devam ediyor.

Ayvacık İlçesinde Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Ayvacık Anaokulu işbirliğince yapılan 1.Türkiye okul öncesi spor şenliği öğrenci, veli, öğretmen ve katılımcılarla birlikte öğrenciler ve diğer katılımcılar mini basketbol, futbol, tenis, dart gibi bir çok spor aktivitelerini içeren spor etkinlikleri ile amaç okul öncesi çocuklarının sporu küçük yaşlarda severek hayatlarına empoze etmelerini sağlamak olarak belirtildi.

Daha önce de özellikle “Baba bana bir masa anlat” projesi gibi birçok proje ile Türkiye’de örnek çalışmalar yapan Ayvacık Anaokulu bunların dışında; 1.Okul öncesi spor şenliği, mezunlar günü ve Aile Sanat okulu uygulamaları Türkiye’ de ilk kez Ayvacık Anaokulu tarafından uygulanarak diğer okul ve kurumlara bu yönde örnek olmaya devam ediyor. 

ayvacik-anaokulu-ilklere-imza-atmaya-devam-ediyor-(2).jpg

ayvacik-anaokulu-ilklere-imza-atmaya-devam-ediyor-(7).jpg

ayvacik-anaokulu-ilklere-imza-atmaya-devam-ediyor-(3).jpg

ayvacik-anaokulu-ilklere-imza-atmaya-devam-ediyor-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel