Ayvacık Ak Parti Koordinasyon Merkezi Açıldı

Ayvacık Ak Parti Koordinasyon Merkezi Açıldı
25.Dönem Samsun Ak Parti Milletvekili adayları bugün İlçemiz Orhangazi mahallesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptılar

Açılışa Samsun Ak parti Milletvekili Adayları Sn. Ahmet Demircan, Sn. Fuat Köktaş, Sn. Çiğdem Karaaslan, Sn. Hasan Basri Kurt, Sn. Kamuran Özden, Sn. Yılmaz Hocaoğlu, Sn. Hüseyin Avni Çatal, Sn. Adem Tuncer, Ak Parti İl Başkanı Sn. Muharrem Göksel, Ak Parti  İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe , İlçe Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Kadir Kızılkan, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl-İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ayvacikskm.jpg

   Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılış töreninde Milletvekili adayları vatandaşlara seslendiler. Yeni Türkiye Yolunda halkın desteğini beklediklerini vurgulayan Milletvekili adayları Hükümetin 12 Yıl iktidarda olduğu süre içerisinde yaptıklarını ve bundan sonraki yapacakları hedefleri anlattılar. İlçemizin önemine vurgu yapan Milletvekili adayları Ayvacık halkı hiçbir seçimde bizleri utandırmadı. Samsun geneli oy oranında hep birinci ilçe oldu. Bizlerde Ayvacık İlçemizi sahipsiz bırakmadık gerek yapımı devam eden gerekse tamamlanmış projelerle ilçeyi hak ettiği seviyeye getirme gayretimiz hiç sönmedi. Daha çok yolun başındayız daha da güçlenerek bu güzel ilçeyi Saklı Cennet Ayvacık’ı dünyaya tanıtacağız. İnanıyoruz ki 7 Haziran seçimlerinde de ilçe halkı bize bu gücü tekrar vererek Türkiye’yi, Samsun’u ve Ayvacık’ı en iyi şekilde temsil etme hakkına sahip kılacaktır. Şeklinde konuştular.

ayvacikskm-3.jpg

  Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur konuşmasında şunları söyledi.‘’  Her seçimde bizim destekçimiz oldunuz. Ayvacık Samsun’un ilçeleri arasında oy oranı bakımından hep lider ilçe oldu. Bizlerde sizlerin bize verdiği destekle güçlenerek daha çok çalıştık. Yaptıklarımız ortadadır.Hedeflerimiz var Ayvacık ilçemizi Samsun’un en güzel, en gelişmiş ve en güçlü ilçesi yapmak istiyoruz. Bu nedenle tekrar siz değerli halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Güçlü ve gelişmiş bir Ayvacık için tekrar sandıklardan lider ilçe çıkmalıyız. Bu kutsal yolculuğumuzda bizleri siz haklımıza emanet ediyor saygı ve şükranlarımı sunuyorum Allah Hepimizin yardımcısı olsun.’’ Dedi.

ayvacikskm-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel