Ayrımcılık yok hizmet var

Ayrımcılık yok hizmet var
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bizim siyaset anlayışımızda o partili, bu partili ayrımı olmaz. Sandıkta seçildikten sonra ayrımcılık yapmadan, herkese hizmet götürürüz" dedi

 

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin iktidara gelmesiyle Türkiye'deki siyaset anlayışında değişim yaşandığını belirterek, artık sandıkta seçildikten sonra parti gözetmeksizin herkese hizmet ulaştırıldığını söyledi. 
 
Milletvekili Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kavak Karacalar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Başkan Yaşar Kılıç ve üyelerle görüştü. Demir, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte her alanda olduğu gibi siyasette de büyük bir değişim yaşandığını söyledi. Demir, "AK Parti öncesinde iktidarda olan partiler, diğer partililerin işlerini yapmaz, hizmet vermezlerdi. O partili, bu partili ayrımı yapılırdı" dedi. 
 
AK Parti'nin iktidara gelmesiyle ayrımcılığın da ortadan kalktığını ifade eden Demir, "Bizim siyaset anlayışımızda o partili, bu partili ayrımı olmaz. Siyaset seçim sandığına gidene kadardır. Seçildikten sonra sadece bize oy verenlere değil, vermeyenlere de hizmet ulaştırırız. Bunun pek çok örneğini görebilirsiniz. Farklı partilerden belediye başkanı seçilmiş arkadaşların taleplerini de partisine bakmaksızın yerine getiririz. Çünkü halk onu seçmiştir. Yapacağı hizmetler vatandaşlarımız içindir. Biz bunların önünü tıkamayız, tıkamayacağız da. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle hizmet herkese eşit bir şekilde götürülür" diye konuştu. 
 
Kavak Karacalar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Kılıç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demir konuşmasının ardından vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
ilkadim-dernek-(1).jpg
Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir