Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Aynı kararlılıkla yola ve yazılara devam…

Aynı kararlılıkla yola ve yazılara devam…

 

Şu köşe yazılarına yorum yapılmamasına kızıyoruz ya!..

Valla şimdi çok keyif almaya başladım.

Yazın yazın eleştirin, ne isterseniz yazın. Hakaret, küfür olmadıkça kaleminize sağlık…

Ha küfür ve hakaret eden de kendisi bilir yazmak isteyen yazar kimseye neden küfür ediyorsun demem.

Nasıl olsa yasalar var değil mi?

Her neyse.

Köşe yazımıza gelen yorumlara bir kere daha yer vermek istedim bu gün bir kere daha. Yorumlarda ki imla hatası dışında hiçbir şey değiştirmeden yayınlıyorum. Merak eden www.haberexpres.com.tr adresine girip köşe yazılarımda ki yorumlara bakarak, okuyarak gerçek yazıları da görebilirler.

Aslına bakarsanız iyi tuttum bu işi.

Seçimler sonrasında Çarşamba sessiz sakin…

Muhabirimiz Emrah Akar haber bulamamaktan şikâyetçi.

Her yer haber kaynarken, haber bulamamak?

Bunda bir bit yeniği var ama neyse…

Yorumlara bakın siz;

Biz Köroğlu’ nu asırlarca anlatılış destansı kahramanlık türkü ve olayları ile Devlet kitaplarında bile okuduk. Adnan Menderes’ e bu ülke insanı nasıl sahip çıkmış ise Köroğlu’na da aynı şekilde sevgi başlanmış.

Ama gelin görün ki tarih yalan yazmış.

Yorumu yapan kardeşimiz bak ne yazmış:

“KÖROĞLU, tarihimizde 16. yüzyılda görülen celali ayaklanmalarından bir tanesi olan Köroğlu Rüstem ayaklanması yani Osmanlıya baş kaldıran bir nevi eşkıya olan birini örnek rol model gösteren köşe yazı başlığınızı günümüz Türkiye’ sinde yeri yoktur. Bunu belirtelim Sayın Dündar teşkilatla arası yok bu ne demek önce teşkilat başkanı Sayın Gündoğdu Çarşamba’dan 400 ün üzeri olan kendi oylarını temayül yoklamasında aldı mı bunu düşün. Bir de Dikbıyık, Ayvacık, Salıpazarı, Terme bunları. Sonuç teşkilat kendisi tam birleşme olmalı siz bunları düşünün ne olur. Büyükşehir başkanıyla konuşmuyormuş. Asıl büyükşehir başkanı herkesle küs bunu da gazeteci olarak takip ediyorsunuz. Sağlıcakla her şey çarşamba için”

Fazla söze gerek yok.

      Ne anlatmak istediğimi anladınız. Diğer yorumlardan birinde ise Ferhat Taş isimli okuyucumuz demiş ki;

“Bence gözlerinizi kapatıyorsunuz. takım tutar gibi bakmamak lazım bu olaya. Dündar da bu dönem bir şey var.Kimse farkında değil..gülmesi bile yapmacık.iki yıldır oturuyor Dündar.Simdi de stad projesi ile uğraşıyor.geçen dönemi düşünün kaç proje vardı kıyaslayın bu dönemle hak vereceksiniz.Artık sağlık bakanlığı karayolları DSİ nin projelerini de kendisi yapmış gibi gösteremez.açın bakın seçim beyannamesini anlarsınız...
İnsan ilişkileri de zayıflamış. Herkesle kavgası bu yüzden.3-5 tirilyonluk otagarı 10 tirilyona alan bu memlekete hatta kendi köyüne okul yaptıran bir şahsiyeti bile kaprisleriyle üzmüştür. Dündara sırf geçen dönemki hizmetleri için katlanılıyor. Başbakan vekillerden bilgi almıyor mu? Başbakanın çarşambadan haberinin olmadığını mı sanıyorsunuz. Hepsini izliyor. Nasıl, vazgeçilmez sandığımız milletvekillerini listede göstermediyse bu dönemki sürprize hazır olunuz. Dündar’ın miadı dolmuştur. Bu millete hizmetleri oldu Allah Razı olsun. Orası babasının malı değildir. Koltuk geçicidir. Önemli olan insanlıktır iyi ilişkilerdir. Kimseyle iyi ilişki kalmamıştır. Tersini düşünen Dündar’a bir isteğini iki defa söylesin bakalım. Cevabı ne olur. Allah Aşkına şu mahallelere bir girin ne halde. Çarşamba Şehir merkezinden ibaret değildir. Performans düşüktür. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Bu dünya Sultan Süleyman’a bile kalmamış Kimse kimseyi kandırmasın kardeşim. İnsan olmak lazım insanlık lazım. Millet hala insan olan başkanları anıyor… Slml”.

Son not olarak şunu belirtmek istiyorum.

       Bunları da mı ben yazdım. Okuyucu her şeyi görüyor. Aksini yazanı da yayınlarım. Yeter ki halk yazsın, konuşsun. Yani demek oluyor ki, Başkanla hiçbir sorunumuz sıkıntımız yok. Haberciliğimizi yapıyoruz. İyi yapılanı da, eksikleri de yazmak bizim görevimiz. Eksikleri yazınca tepki almayı da, yine güzel hizmetleri övmesini de biliriz. Gocunacak hiçbir halimiz yok. Yarası olan gocunsun. Bizi çeşitli şekillerde itham edenler bir nefes alıp beynine iyice yeniden oksijen çekip düşünsün. Bizden bu kadar.

“Güneş ile yapılan ve yapılmayan hizmetler balçıkla sıvanamaz…”

     Ve yarın Başbakanımızın seçim öncesi çıkarttırdığı TORBA’YA NASIL GİREMEDİM, TORBANIN İÇİNDE NASIL BOĞULDUM İYİ TAKİP EDİN… ONU YAZAYIM ANLAYACAKSINIZ HER ŞEYİ? BİZ Mİ YOKSA BAŞKALARI MI BİZE ÖFKE KUSUYOR, ÖN YARGILI İŞ YAPIYOR HERKES ÖĞRENECEK.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi