AYNI AİLEDEN 5. ÖLÜM HABERİ GELDİ

AYNI AİLEDEN 5. ÖLÜM HABERİ GELDİ
Çarşamba’da korona virüs hastalığına yakalanarak hayatını kaybeden 3 kardeş ve dayılarının ardından bir acı haberde yoğun bakımda bulunan halalarından geldi. Yoğun bakımda bulunan ve tüm müdahalelere kurtarılamayan Mesure Akbaş, Çarşamba ilçesinde toprağ

Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan 2 çocuk babası Opr. Dr. Necati Emirhan'ın 36 yaşında korona virüse yenik düşerek önceki gün toprağa verilmesinin ardından bugün de öğretmen olan 33 yaşındaki 2 çocuk babası kardeşi Selman Emirhan korona virüsten hayatını kaybedip toprağa verilmişti. Selman Emirhan'ın İstanbul Sultangazi Mevlana İlkokulu'nda görev yaparken tayinin eylül ayında Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Kıranalan İlkokulu'na çıktığı ve burada göreve başladığı öğrenilirken, Emirhan öğretmenin Çarşamba ilçesinde esnaf olan 3 çocuk babası ağabeyi Kenan Emirhan'ın (40) ise 5 Aralık'ta, doktor olan diğer ağabeyi Necati Emirhan'ın da önceki gün toprağa verilmişti. Bir ay içinde korona virüse yenik düşen Emirhan kardeşlerin dayıları Teyfik Akbaş'ın 20 gün önce karona virüsten hayatını kaybetmişti.  3 kardeşin halaları olan Mesure Akbaş'ın da Çarşamba Devlet Hastanesi yoğun bakım mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Hayatını kaybeden Mesure Akbaş, Çarşamba ilçesine bağlı Muşçalı Mahallesi’nde bulunan Muşçalı Tatarlı Camii’nde alınan helallik ve kılınan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığına defnedildi.

HABER: Büşra KOCATAŞ

video-004.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber