AYKUT ÇEPNİ’DEN TARAFTARA ÇAĞRI

AYKUT ÇEPNİ’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Aykut Çepni, Pazar günü oynanacak Pendikspor maçı ile ilgili taraftara çağrıda bulundu.

Gümüşhane deplasmanından 3 puanla dönen takımımızın bu hafta ilk kez taraftarının önüne çıkacağını belirten Aykut Çepni, biletlerin Pazartesi gününden itibaren satışa çıktığını hatırlatarak, “Pazar günü saat 19.00’da oynayacağımız karşılaşma bu sezon takımımızın evimizde oynayacağı ilk maç olacak. Bu nedenle taraftarlarımızdan yoğun bir ilgi bekliyoruz. Biletlerimiz satışa çıktı. Taraftarlarımızdan ricamız biletlerini son güne bırakmasınlar. Son gün oluşabilecek yoğunluğa maruz kalmamaları için biletlerini şimdiden alsınlar” dedi.

Samsunspor taraftarının takımımız için önemli bir güç olduğunu ifade eden Aykut Çepni, “Samsunspor taraftarı tüm Türkiye’nin bildiği ve saygı duyduğu bir üne sahip. Onlar her zaman takımımıza hem iç sahada hem deplasmanda destek veriyor. Bu sezonun ilk iç saha maçında da tribündeki yerlerini alıp takımımıza artı bir motivasyon sağlayacaklardır. Bundan hiçbir kuşkumuz yok. Onlardan tek ricamız 6222 sayılı yasaya uygun hareket etsinler. 90 dakika boyunca sadece takımımızı destekleyip oyuncularımıza moral versinler. Alkollü, kesici ve delici aletlerle stadyuma gelmesinler. Hem kendilerinin hem de takımımızın zarar görmemesi için bu konuda hassas davranacaklarına inanıyoruz. Bu konularda özellikle dikkatli olmalarını kendilerinden bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor