‘Aykırı Görüşe Tahammülleri Yok’

‘Aykırı Görüşe Tahammülleri Yok’
7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı bir süre kala saha gezilerini sürürden MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, Çarşamba İlçesi’ne bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çarşamba ilçesine gelerek çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaretlerde bulunan Aslan Karanfil, ziyaretlerde ülke ekonomisinin yaşadığı zorlu sürece değindi. Karanfil, “İlçe ziyaretlerimizi yapıyoruz. Böylelikle daha önceden birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı görüyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz. Biz sizlere uzak olan kardeşlerinizden değiliz bizzat içinizden biriyiz. Aldığım tüm görevlerde hep samimi ve güzel işler yapmaya çalıştım. Türkiye’de şuanda özelikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde gelinen durumlar ve ekonomide gelinen durumlar bıçak sırtı hali aldı. Gücü eline geçiren grupların tek başına ve tek iktidar olmuş. Askeriyeyi, Yargıyı ve Anayasa’yı elinde bulunduran tek güç biziz diyen insanlar şuanda aykırı görüşe hiç tahammülleri yok. Kendi içlerinde arkadaşları bile konuşsa onu dahi hain ilan edebiliyorlar. Bunun örneklerini görebiliyoruz. Gücü elde eden insanların dünün mazlumları, dünün yer sofrasında oturan insanların gücü elde ettikleri zaman mağrur oldukları artık yavaş yavaş eski durumlarından uzaklaştıkları göreceksiniz. Bu zamana kadar hep köylü vatandaşların, asgari ücretle geçinen insanların duygularını sömürerek oylarını topladılar. İktidara geldikten sonra tamamen gücü elde ettikten sonra kendi oy aldıkları kesimden tamamen koptular ve uzaklaştılar.” Dedi.

Karanfil ziyaretlerinde büyük bir memnuniyetle karşılanırken, birçok kuruluştan başarı temennisi aldı.

HABER MERKEZİ 

‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(1).jpg‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(2).jpg‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(3).jpg‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(4).jpg‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(5).jpg‘aykiri-goruse-tahammulleri-yok’-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel