Aydemir’den ‘Halk Ekmek’ önerisi Çarşamba’yı örnek gösterdi!

Aydemir’den ‘Halk Ekmek’ önerisi Çarşamba’yı örnek gösterdi!
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alper Aydemir, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne, Çarşamba ilçesinde yakın zamanda başlaması beklenen Halk Ekmek projesini önerdi.

Son gelen yüze 25 zam ile ekmeğin ve simidin tane fiyatının 2,5 TL olmasının ardından İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alper Aydemir, dar gelirli vatandaşların ekmek almasında karşılaşabileceği sıkıntılar yaşayabileceğine değinerek Büyükşehir Belediyesi’ne öneride bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Meclis Üyesi Aydemir, “Samsun'da ekmeğin ardından simide de zam geldi ve 2,5 TL oldu. Elbette hammadde maliyetinin artışından dolayı mağdur olan fırıncılarımızı bu noktaya eleştiremeyiz. Eleştirinin tek adresi ekonomiyi yöneten kadrolardır. Daha müreffeh bir hayat yaşamasını istediğimiz hemşehrilerimiz için artık simidin bile lüks olması üzücüdür. Samsun Büyükşehir Belediyemiz en azından dar gelirli vatandaşlarımızı düşünerek "Halk Ekmek" gibi bir projeyi düşünmelidir.Çok uzaklara gitmeye gerek de yoktur. Çarşamba Belediyemiz bu konuda çalışma başlatmışken, Samsun Büyükşehir Belediyemizin böyle bir projeyi hayata geçirmesinde bir engel mi vardır?” şeklinde paylaşımı kısa sürede etkileşim aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Çarşamba ilçesinde Halk Ekmek projesinin başlatılması için gerekli adımların atıldığının duyurulmuştu.

HABER MERKEZİ

aydemir’den-‘halk-ekmek’-onerisi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber