AVRUPA ŞAMPİYONUNA KUPASINI BAKAN KILIÇ VERDİ

AVRUPA ŞAMPİYONUNA KUPASINI BAKAN KILIÇ VERDİ
Halkbank, Erkek Voleybol Milli Takımı’nın Sponsoru Olacak

 

Halkbank Voleybol Takımı tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyona kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç verdi. Bakan Kılıç, Halkbank’ın Erkek Voleybol Milli Takımı’nın sponsoru olacağını söyledi

Haber merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Halkbank Erkek Voleybol Takımı ile İtalya’nın Andreoli Latina takımı arasında oynanan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası final maçını izledi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkent Spor Salonu'nda finalin ikinci maçında rakibini 3-2 mağlup eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Türk spor tarihinde CEV Kupası’nı kazanan ilk takım oldu. 

Halkbank oyuncuları, mücadelenin ardından düzenlenen törende kupayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın elinden aldı.  Şampiyonluk madalyalarını Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Asbaşkanı Banu Can Schürman ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil verdi. 

“Halkbank, Erkek Voleybol Milli Takımı’nın Sponsoru Olacak”
Başarıdan dolayı Halkbank Genel Müdürü'nü, yönetim kurulunu, Halkbank takımının oyuncularını, hocalarını ve bu dinamizmi yaratan Türkiye Voleybol Federasyonu'nu kutlayan Bakan Kılıç şunları söyledi: "Burada kalmayacak, erkek voleybolunu milli takımlar düzeyinde de bambaşka bir kalite ve standarda kavuşturmak üzere büyük bir hamle başlatıyoruz. Bugünden itibaren Halkbank Genel Müdürlüğü, Erkek Voleybol Milli Takımlarımızın milli sponsoru olmayı kabul etti. Kızlarımızın milli sponsoru Vakıfbank, Halkbank da bundan sonra Erkek Voleybol Milli Takımlarımızın milli sponsoru olacak. Dolayısıyla bu önemli adımla, bu kupa sevinciyle beraber sıcağı sıcağına bu bağlantıyı sağladık. Bu büyük hamleyle birlikte erkek voleybolunun tarihi başarıları yakalayacağı kanaatindeyim. Bütün emeği geçenleri kutluyorum."

Açıklamalarının ardından Halkbank’ı desteklemeye gelen Ankaragücü taraftarının bulunduğu tribünlerin önüne giden Bakan Kılıç, "Ben sizin spora olan ilginize karşılık vermek için yanınıza kadar geldim. Sakin olun, sporu sevin, sportmenliği sevin, tribünlerin olması gereken disipline kavuşması için mücadele edin. Şu an Ankara'ya 40 bin kişilik bir stadyum kazandırmak için büyük bir proje yürütüyoruz. O stadyumu size armağan etmek için yapıyoruz. Stadyum bitene kadar Türkiye'de tribün olaylarının bitmesi lazım" ifadelerini kullandı. 

"İnanılmaz Bir Şey"
 

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "İnanılmaz bir şey, kulübün 30. kuruluş yıldönümü, bankanın 75. kuruluş yıldönümü, bizim için çok önemliydi, bütün Türkiye'ye armağan olsun. Emeği geçen herkese masöründen teknik heyetine, bütün taraftarlara ve yönetim kuruluna hediyemiz olsun" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor