Avcı ailesinin acı günü!

Avcı ailesinin acı günü!
Ayvacık Belediye Eski Başkanları’ndan Erkan Avcı’nın hayatını kaybeden eşi Güner Avcı için Ayvacık Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son görevde bulunuldu

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren Ayvacık Belediye Eski Başkanları’ndan Erkan Avcı’nın hayatını kaybeden eşi Güner Avcı önceki gün hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Güner Avcı için dün Ayvacık Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, birçok ilçenin belediye başkanları, eski milletvekilleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve Avcı ailesinin yakınları, sevenleri cenaze namazında saf tuttu.

avci-ailesinin-aci-gunu!-(2).jpg

avci-ailesinin-aci-gunu!-(7).jpgimg_5429.jpg

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Güner Avcı’nın cenazesi gözyaşları ve dualarla ilçeye bağlı Meşelidüz Aile Kabristanlığında defnedildi. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Ayvacık Eski Belediye Başkanlarından Erkan Avcı’nın kıymetli eşi Güner Avcı’ya Allah’tan rahmet diler, kederli Avcı ailesine başsağlığı dileriz.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber