ATOMCU DEDE-TORUN

ATOMCU DEDE-TORUN
Samsun’da, Ramazan geleneği olarak bilinen kaymaklı atomu 20 yıldır her Ramazan’da satan 63 yaşındaki Mehmet Özinal’a, 9 yaşındaki torunu Yaren Görgülü rakip çıktı.

İlkadım ilçesi, Rasathane Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Özinal, Ramazan ayının vazgeçilmezi olarak bilinen kaymaklı atomu Samsun sokaklarında seyyar arabasıyla satıyor. Yıllardır, her Ramazan ayında tek başına seyyar arabasıyla dolaşarak atom satan Mehmet Özinal’a, bu yıl 9 yaşındaki torunu rakip çıktı. Okul harçlığını çıkarmak için dedesi ile birlikte tezgah kuran, 4. sınıf öğrencisi Yaren Görgülü, sevimli davranışları ve “Atom” diye bağırmasıyla çevredeki vatandaşların dikkatini çekiyor. 
Satışların daha Ramazan ayının ilk gününde iyi olduğunu söyleyen Yaren Görgülü, “Dedeme yardım etmek ve okul harçlığımı çıkarmak için burada atom satıyorum. Gelen müşteriler benim küçük olduğumu görünce, benden alışveriş yapıyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor” dedi.
20 yıldır her Ramazan ayında seyyar arabasıyla kaymaklı atom satan dede Mehmet Özinal ise torunu ile birlikte atom sattığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel