Esma YANIK

Esma YANIK

Atı alan Üsküdar'ı gecti!!

Atı alan Üsküdar'ı gecti!!

Sayın Binali Yıldırım bey diyor ki!

Halkın sinirini bozmayın,halkın sinirini bozan sizlersiniz

AKP seçmeninin siniri bozuk sokağa çıkma algısı yaratan sizsiniz  Türk'ü Türk'e düşman eden sizsiniz.

Millet ittifakının bırakın sinirinin bozulmasını aksine o kadar mutluyuz ki artık sizleri mizah köşelerine koyarak kendinizi ne hale düşürdüğünüze güler olduk.

Biz o kadar kendimizden eminiz ki ilk gün ki sakinliğimizi ve duruşumuzu hiç bozmadık. Bugün İstanbul 'da seçim tekrar yapılsa ben eminim ki Ekrem bey şuan aldığından daha fazla oy alır.

Seçim süreci biteli bir hafta oldu hâlen kaybettiğinizi kabullenmek istemiyorsunuz.Sizlerin demokrasi anlayışı seçimin tekrarlanmasını istemek.

Bırak okul içerisindeki bina sorumlusunu, çay kahve, su, yemek hatta kek dağıtan görevlileri bir kenara bırakıyorum, her sınıfta AKP'nin sandık görevlisi ve müşahit'i mevcuttu.

Şimdi soruyorum kendilerine,oylar sayılırken  bu görevli arkadaşlar iki saat sonraki balkon konuşmasını mı düşünüyorlardı acaba.

Bence artık sinirlerinize biraz hakim olarak durumu kabullenip artık kazanan başkanlarımızı tebrik etme zamanı diye düşünüyorum.

Yenilgi sebeplerini araştırıp gerekli dersler çıkartılırsa zaferdir aslında, Sayın Erdoğan sorumlu devlet adamlığı göstermelidir, hani milletin adamı idi bunu göstermenin tam zamanı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Esma YANIK Arşivi