‘ATATÜRKLÜ ARMA TÜM SAMSUNLULARINDIR’

‘ATATÜRKLÜ ARMA TÜM SAMSUNLULARINDIR’
‘SAMSUNSPOR EL DEĞİŞTİRECEKSE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK AKTİF ROL ÜSTLENİRİZ’

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, son günlerde Samsunspor’un el değiştireceği yönündeki söylemler üzerine sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yaptı.

Samsunspor’da uzun yıllar yöneticilik görevinde bulunduğunu hatırlatan Öncü, “Bugünlerde Samsunspor A.Ş.’nin el değiştireceği yönündeki söylemler üzerine,uzun yıllar yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş bir Samsunsporlu olarak bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum.2018'de gerçekleşen şirketleşme sürecinde kurulan danışma kurulunda da aktif rol üstlendim. Devamında Samsunspor Derneği Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Samsunspor'un geçmişini ve bugününü yakından bilen birisi olarak, şehrimizin gururu olan Samsunspor’a bağlılığımı her daim sürdürdüm” dedi.

‘SAMSUNSPOR’A HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAYACAĞIM’

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Samsunspor’a her anlamda katkı sağlayacağını ifade eden Öncü, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğimde, Samsunspor A.Ş. ve dernek yöneticileriyle bir araya gelerek, şehrimizin en önemli markasına katkı sağlamak için dün olduğugibi bugün ve yarın daelimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi beyan ediyorum” diye konuştu.

‘DAHA ULAŞILABİLİR VE UYGUN LOKASYONA YENİ STAT PLANLAYACAĞIZ’

Stat konusuna da değinen Cevat Öncü, “Bu bağlamda, yer seçiminin uygun olmadığını daha önce defalarca ifade ettiğimiz, Tekkeköy ilçesinde bulunan 19 Mayıs Stadı’nın sadece 15 günde bir kullanılan mevcut durumu ile sürdürülebilir olmadığını görüyoruz. O nedenle çözüm olarakuygun bir lokasyonda, 24 saat yaşayanbir yapı şeklinde planlanması için gerekli adımları atacak ve altyapıyı oluşturacağız. Bu konuda mevcut Samsunspor yönetiminin de haklı talebini karşılamak önceliklerimiz arasında olacaktır” ifadelerini kullandı.

‘SAMSUNSPOR EL DEĞİŞTİRECEKSE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK BİZ AKTİF ROL ÜSTLENİRİZ’

Samsunspor’un el değiştireceği yönündeki söylemlere de değinen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü şöyle devam etti: “Son günlerde ortaya atılan Samsunspor A.Ş.’nin el değiştireceği yönündeki söylemleri de ihtiyatla takip ediyoruz. Eğer tartışıldığı gibi Samsunspor A.Ş.’nin el değiştirmesi söz konusu olacaksa ki; bunu arzu etmeyiz. Bu değişimde, Samsun halkını temsilen, Büyükşehir Belediyesi olarak en ciddi muhatap veya gözetmen olacağımızın da bilinmesini isterim. Atatürklü armanın tüm Samsunluların sahipleneceği bir yapı olarak kalması için aktif rol üstleneceğiz. Ancak şu anda ön planda tutmamız gereken bir gerçek var; Samsunspor'un ligdeki konumu. Bu kritik dönemde, diğer konuları bir kenara bırakıp birlik olmamız ve takımımızın ligde kalması için tüm enerjimizi seferber etmemiz gerekiyor. Hem A.Ş. yöneticilerini hem de tüm Samsunspor camiasını bu hedefe odaklanmaya davet ediyorum.Şu anda önceliğimiz net: Samsunspor’un mücadelesini güçlü bir şekilde sürdürmesi ve ligdeki yerimizi sağlamlaştırmasıdır.”

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir