Atatürk İlkokulu’nda Bayram Şöleni

Atatürk İlkokulu’nda Bayram Şöleni
Çarşamba Atatürk İlkokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birçok etkinlikle kutlandı. Minikler kendilerine armağan edilen bu güzel günü şiirler, oyunlar ve yarışmalarla kutladılar.

Minikleri bu güzel gününde; Kaymakam , Belediye Başkanı Dündar yalnız bırakmadılar. Konuklarında katılımlarıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra miniklerin sunumuyla başladı. Tören gösterilerle devam etti. İlk önce çocuklar birbirinden güzel şiirlerini katılımcılara okudular. Okunan şiirler büyük beğeni alırken, minikler ailelerini duygulandırdılar. Şiirlerin ardından minikler enstrümanlar eşliğinde şarkılar söyleyerek yeteneklerini sergilediler. Minikler hazırladıkları dans gösterileriyle konukları kendilerine hayran bıraktılar. Daha sonra çocuklar birçok oyun ve yarışmalarla eğlendiler. Tören devam ederken Kaymakam, Belediye başkanı Dündar miniklere bu güzel gününde büyük ilgi gösterdiler. Çocuklarında bu ilgiden duydukları mutluluk yüzlerinde ki gülümsemeden okunuyordu. Son olarak miniklerin gelen konuklarla fotoğraf çekinmesiyle tören son buldu.

Törene Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Zafer Öz, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenlerin yanı sıra veliler ve vatandaşlar katıldılar. 

Haber: Sema Nur KOÇAKER – Mustafa CİVELEK- Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber