Atatürk İlkokulu Öğretmenlerinden Muhteşem Halk Müziği

Atatürk İlkokulu Öğretmenlerinden Muhteşem Halk Müziği
Konser Çarşamba Atatürk İlkokulu Öğretmenleri; teneffüs aralarında çalıp söyledikleri, akşam ders çıkışlarında büyük fedakarlıklarla çalışarak konser haline dönüştürdükleri türküleri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sundular.

Gecenin mimarı Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Binali Gül'ün emekli olması sebebiyle düzenlenen geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Okul ve Kurum müdürleri ve diğer davetliler katıldı. Çeşitli yörelerden türkülerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Abdullah Midilli programın hazırlanmasına öncülük eden ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Programın sonunda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir yapılan çalışmanın çok özel ve ekip ruhunun sonucu olduğunu dile getirdi. Ekip ruhu oluştuğunda her güçlüğün üstesinden gelinebileceğinin çok güzel bir örneği olan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, bu tür etkinliklerin devam etmesi için her türlü desteği sağlayacağının sözünü vererek emekli olan Binali Gül'e plaketini takdim etti. Geceye emeği geçen müzisyenlere plaketlerinin verilmesiyle program sona erdi. HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel