Atalay: ‘Türkiye ve Ankara büyük değişim yaşıyor’

Atalay: ‘Türkiye ve Ankara büyük değişim yaşıyor’
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye ve Ankara’nın büyük değişim içinde olduğunu belirterek, “Hem cumhurbaşkanımız yenileniyor, hem başbakanımız yeniliyor hem de yeni hükümet kurulacak” dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen “2. Avrupa Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı”na katıldı. Konferansın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atalay, düzenlenen toplantının öneminden bahsederek, “Medya biraz kendini öne çıkaran konular ile ilgileniyor. 5 günlük dünyanın en iyi uzmanlarının katıldığı bir toplantıyı burada düzenliyoruz. Bu toplantı önemli. İstanbul’un en büyük skorunu nedir derseniz, herkes kısa ve ya uzun vadede depremdir diyecek. Diğerleri bundan sonra gelir. Burada bunlar konuşulacak. Dünyanın en iyi deprem uzmanları, deprem mühendisleri şuan burada. Avrupa’dan katılım çok fazla” dedi.

Türkiye ve Ankara’nın büyük değişim içinde olduğunu belirten Bakan Atalay, “Bizim başbakanımızın başkanlığında son bakanlar kurulumuz var bugün. Ben de Ankara’ya toplantıya yetişeceğim. Türkiye Ankara’da büyük değişimler yaşıyor. Hem cumhurbaşkanımız yenileniyor, hem başbakanımız yeniliyor hem de yeni hükümet kurulacak. Yeniden yapılanma ve siyasi süreç yaşıyoruz. Hayırlı olsun. Bu toplantı Türkiye için değerli bir toplantı” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir