ATAKUM'DA PARKE TAŞ DÖŞEMESİ

ATAKUMDA PARKE TAŞ DÖŞEMESİ
Samsun'un Atakum ilçesinde belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alanlı Piknik Alanı’nda parke döşeme çalışması yapıyor.

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alanlı Piknik Alanı'nda parke döşeme çalışması yapıyor. 

 

Alanlı Piknik Alanı'nı düzenleyerek daha işlevsel ve her kesimin kullanabileceği bir hale getirmeyi planladıklarını dile getiren Atakum Belediye Başkanı ishak Taşçı, "Bu nedenle ilk iş olarak buraya piknik yapmaya gelenlerin araçlarının bir düzen içerisine alınmasını sağlayacak otopark yapımına başladık. Yaklaşık 60 araçlık otoparkımızın yapımı sürüyor. Bittiğinde artık kimse gelişigüzel, istediği yere, piknik masalarının yanına değil buraya park edecek. Böylece piknik kullanım alanı açılacak ve artık daha çok insan buraya gelebilecektir" dedi.

Düzenleme çalışmalarının yalnızca otoparkla sınırlı kalmadığını, ayrıca mescit ve çocuk oyun parkı ile restoran-kafe de ilave ettiklerini belirten Başkan Taşçı, “Yaptığımız bay ve bayan mescidi ile artık isteyen piknikçilerimiz burada namazlarını kılma, çocuklarımız oyun parkında oynama fırsatına kavuşmuş olacaklar. Bütün bu çalışmaları kendi tesisleri olan Taflan Kilitli Taş Parke Tesisi'nde üretilen parkeler ile yapıyor olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Bu tesisimiz sayesinde hem çalışmalarımız daha hızlı bir şekilde sürdürme hem de tasarruf etme imkanı buluyoruz. Ayrıca burada bulanan mevcut binayı restoran-kafe tarzında düzenleyerek halkın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset