Ataköy İlköğretim Okulunda Anlamlı Etkinlik

Ataköy İlköğretim Okulunda Anlamlı Etkinlik
Çarşamba Ataköy’de yeni açılan Ataköy İlköğretim ve Orta Okulu öğrencileri okullarının yeni olmasına rağmen fark yaratacak etkinlikler ile boy göstermeye başladı. 5 Kasım 2012 tarihinde Ataköy İlkokulu-Ataköy Ortaokulu kurucu müdür Murat Aktaş ve azimli ö

 

Nurhan Güzel’in haberi…

Ataköy İlkokulu-Ataköy Ortaokulu açılalı 8 hafta olmasına rağmen çok düşünceli bir etkinliğe imza attı. Okullun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özlem Yön öncülüğünde Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde ki 100 yaşlıya 100 hediye etkinliğini başlattılar. Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde yılbaşı kutlaması yapılacağını öğrenen Ataköy öğrencileri, bu günde büyüklerini mutlu etmek için onlar için hediyeler hazırladılar.

Bu etkinliğe okul öğrencilerinin büyük bir coşku ile katıldıkları gözlendi. Hediyelerin içinde el yapımı patikler, çoraplar, tülbentler, atkılar, havlular, gömlekler, vb bulunmaktadır. Öğrenciler büyük bir sevinçle hediyeleri paketleyerek kendileri gidemeseler bile huzurevindeki büyüklerini 2013 yılına gireceğimiz bu günlerde onların yalnız olmadıklarını gösterdiler. Ataköy öğrencileri büyükleri için hazırladıkları 100 hediyeyi huzurevinde ki yılbaşı kutlama programın içeriğini sunan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özlem Yön aracılığı ile gönderdiler. Öğretmenleri öğrencileri adına huzurevinde ki büyüklerin ellerini öperek hediyelerini verdi. Hediyelerin veriliş anını görüntüleyen Özlem Yön büyüklerin sevincini öğrencilerine izleterek onlarla paylaştı ve öğrencilerine yaşlılar ve iyiliğin görüntülendiği son noktayı ve sevinçleri bir kere daha öğrencilerinin beynine işledi.

        Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden biri olan sinema oyuncusu Sıtkı Sezgin (şişko NURİ) Ataköy öğrencilerine teşekkür ederek onlara yeni yıl mesajı verdi. Ayrıca şişko NURİ yakında Ataköy Okulunu ziyaret edeceğini söyledi. Ataköy öğrencileri mutluluklarını dile getirirken 2.dönem de büyüklerini bizzat ziyarete gideceklerini söyledi. Huzurevi yılbaşı eğlencesi ayrıca müzisyen Erkan Aşiyan’ın muhteşem sesi ve şarkıları ile unutulmaz bir gün yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber