Ataköy İlköğretim hazır

Ataköy İlköğretim hazır
Şubat ayında temelleri atılan ve 8 ay gibi kısa bir sürede hizmete hazır hale getirilen Ataköy ilköğretim okulunda 2012-2013 eğitim öğretime yetiştirilmesi için son hazırlıklar yapılıyor

 

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ihalesi yapıldıktan sonra 2012 yılının Şubat ayında temeli atılan Ataköy ilköğretim okulu 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak eğitime hazır hale getirildi. Okul inşasında son rötuşlar yapılırken, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Uysal, Şube Müdürü İrfan Göz ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK parti İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yıldırım ve AK Parti Çarşamba ilçe yönetim kurulu üyeleri Ataköy ilköğretim okulunu inşasını ziyaret ederek bilgiler aldılar.

Yaklaşık 1 ay sonra teslim edilecek Ataköy İlköğretim Okulu 18 derslikli olacak, taşımalı eğitim yapılacak olan okulda Dumlupınar İlköğretim okuluna kayıt yaptıran öğrenciler 1 ay sonra Ataköy ilköğretim okuluna nakil olacak.

AK Parti ilçe başkanı Mehmet Köse ziyarette yaptığı açıklamalarda, “Eskiden okulların inşası yıllar sürerdi.  Şimdi ise 8 ay gibi kısa bir sürede hazırlanıyor. Önceden ihaleler yapılınca sadece temeli atılacak şekilde göstermelik ödenekler çıkar inşaatlar yıllar sürerdi. Biz iktidarımız döneminde bu anlayışı değiştirdik. Yani AK Parti iktidarı döneminde başladığımız işi kısa sürede hallediyoruz. İnşallah bu okulumuzu da bu yıl yani 2012-2013 yılı eğitim öğretimi ile birlikte hizmete açarak yüzlerce çocuğumuzu hem taşımalı sistemden kurtaracağız hem de daha kaliteli ve rahat bir okulda eğitim verilecek” dedi.

Okulun her türlü teknik ayrıntı düşünülerek inşa edildiği kaydedilirken teknolojik alt yapısı ve görünümü ile modern bir görüntü sergilediği belirtildi.  Çok geniş bir bahçe alanına sahip olan okul, 1000’e yakın öğrenciye hizmet verecek.

Haber- Foto: Serkan Karahan

atakoy-ilkogretim-hazir.jpg

atakoy-ilkogretim-hazir1.20120912100026.jpg

atakoy-ilkogretim-hazir2.jpg

atakoy-ilkogretim-hazir1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber