Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARTIN BEYLER!...

AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARTIN BEYLER!...

Şu Çarşamba' da Adamım deyip ulu orta her olaya Maydanoz olan ama Adam gibi cesaretini toplayıp yorumlara adını bile yazmaktan aciz AT GÖZLÜĞÜ TAKANLAR YOK MU?

Bu tipleri aslında fazla kaale almaya bile değmez. Ama sonuçta onlarda bu ilçede ve bir yerleri sadece kaplıyorlar.

Son bir kaç gündür siyasetten uzak yol gösterici ve dengeli kimseyi taraf tutmadığımızı gösteren adam gibi ortaya yazılar yazmaya gayret ediyoruz.

Ama ne yazık ki bazıları OKUDUĞUNU yine anlamadan zırt pırt bir yerlerden sözüm ona laf sokuyorlar. Hele birisi var ki; tüm abonelerimi arayıp aboneliklerini iptal ettirme tehdidini savuruyor. Ekmekle oynamak adamlık değildir. Adamlık adam gibi karşımıza çıkar derdini adam gibi konmaktır.

Biz bu güne kadar ne Hüseyin DÜNDAR BAŞKAN YENİDEN OLAMAZ DEDİK, NE DE KÖSE KESİN ADAY.

Biz işimizi yapıyoruz. Çarşamba ilçe belediye başkanlığı dışındakilere bu defa yorum yapacağız ama buraya asla karışmayacağız.      

Sonuç olarak At Gözlükleri ile her şeye tepki gösteren zatlara son çağrımdır. Biz bildiğimizi doğru olduğuna inandığımızı yazdık yazmaya devam edeceğiz. Dün yazdığım köşe yazımda belirttiğim fare ve gemeler boşuna kızıp durmasın. Başkan Dündar eğer ki bu gün teşkilat içinde sorgulanır ve sıkıntı içine sokulmuş oluyor ise sorumluları bize tepki gösterenlerdir.  Dündar'ı seviyorum diyenler bana göre ona en büyük ihaneti yapanların ta kendisidir. Dündar'ın hizmetlerine kim laf ediyor ki biz edelim.

Ve son kelam. Ekmeğimizle oynayacağını belirten zatlara son kez diyorum ki: Biz buradayız. Ekmeğimizle bir Allahın kulu oynamaya başladığı anda gereğini bizde yaparız. Bizim ellerimiz armut toplamıyor. Bu memlekette 10 yıldan bu yana adamlıktan ödün vermedik bundan sonra da üç beş çapulcuya susacak tırsacak değiliz.

Ve son notum: Son zamanlarda çok fazla sert ve acımasız yazılar yazdığımı dile getirenler. Doğrular her zaman can acıtır. Kim bu yazılardan kendine hisse biçiyorsa bu acımasız yazı değil gerçeklerin ta kendisidir ki sızlanıyorsunuz. O zaman önce at gözlüklerini çıkartın, sonra acıyı, namusu, aile olgusunu, örf ve adetleri adam gibi yeniden düşünerek kendinize çeki düzen verin.

Biz yazıyor ve birilerinin canı acıyorsa o zaman kendini düzeltmeli. Bizim yorumlarımızı bilen bilir. Kim hak ediyorsa hak ettiği sertlikte cevabını almıştır almaya da devam edecektir. Bizim doğru ve tarafsızlığımızın belgesi köşe yazılarımızdır. Bunu anlamadıysanız geçmiş yıllarda yazdıklarımızı bir kere daha gözden geçirin derim.

Ve Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın yazımda ki o parantezi soranlar çok iyi biliyor neden yazdığımızı. Bu memlekette her şey normale dönene kadar biz aynı şekilde devam edeceğiz. Umarım anlaşılmıştır.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi