ASKER UĞURLAMA ÇİLESİ!

ASKER UĞURLAMA ÇİLESİ!
Çarşamba’da asker uğurlamak amacıyla konvoy oluşturan asker adayları ve arkadaşları şehir trafiğini kilitliyor. Trafiği durdurarak meşale yakan, müzik eşliğinde eğlenen gençler sürücüleri çileden çıkartıyor.

Vatani görevlerini yapacak olan asker adayları konvoylar halinde Çarşamba Otogarı’na giderken şehir merkezinin birçok noktasında, ana yollarda ve ara sokaklarda trafiği kesiyor. Özellikle köprü üzerinde araç trafiğini durdurarak meşale yakan, müzik eşliğinde eğlenen gençler, kimseye aldırış etmeden trafiği kilitliyor.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDEN EĞLENİYORLAR!

Askere gidecek arkadaşlarını uğurlamak için otogara giderken konvoy oluşturan otomobillerin camlarından sarkan gençler tehlike oluşturdu. Hareket halindeki otomobillerden sarkan gençler, daha sonra şehir merkezinin bazı bölümlerinde yolu kesiyor. Oluşan trafiğin içinde kalan sürücüler bu duruma sinirlenirken, gençler yol ortasında eğlenmeye başlarken, tepkilere aldırmayan ve yolu açmayan gençler, bir süre sonra yolu açıp otogara hareket ediyorlar.


VATANDAŞ TEPKİLİ!

Asker uğurlama konvoyunun engeline takılan sürücüler isyan ederek, gitmek istedikleri işlerine geç kaldıklarını, konvoyda ki sürücülerin umursuz ve hayati tehlike oluşturacak şekilde ki araç sürüşlerinin  büyük tehlike saçtığını ifade ettiler. Emniyet yetkililerinden konuya eğilmelerini isteyen vatandaşlar, kimi zaman Ambulans, İtfaiye ve Polislerin gitmek istedikleri vakaya konvoylar yüzünden yetişmekte güçlük çektiklerine şahit olduklarını dile getirerek, “Bir yaralı yada acil durumda ki hastaya yetişmek isteyen ambulans buradaki konvoya takılsa, görevliler hastaya zamanında müdahale yapamayacaklar. Burada suç işlenmekte. Polisimizden bu sorunu çözmelerini istiyoruz.” diyerek asker uğurlamak isteyen gençlerinde bu konuda düşünceli olmaları gerektiğini belirttiler.

CEZASI OLMALI

Sürücüler, yaşadıkları bu durum karşısında emniyet güçlerinin trafiği aksatan sürücülerin tespit edilerek haklarında cezai işlem uygulanması gerektiğini söyleyerek, emniyet ekiplerinin yol açma çalışmalarında konvoydaki sürücülerin anlayış göstermeleri gerektiğini de vurguladılar.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber