Asiye &İsmail çiftinin mutlu günü

Asiye &İsmail çiftinin mutlu günü
Nuray-Faruk Aydın Çiftinin kızları Asiye Aydın ile Alime- (Ali) Muharrem Şen çiftinin oğulları, Çarşamba’nın avukatlarından Av. Şenol Şen’in kardeşi İsmail Şen hafta sonu gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdiler

Gerçekleştirilen düğün törenine birçok isim katıldı. Çarşamba İlçesi’nin eski Belediye Meclis Üyesi Ali Şen’in oğlu, Çarşamba AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Avukat Şenol Şen’in kardeşi Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde Veterinerlik görevini yürüten İsmail Şen’i düğün töreninde konuklar yalnız bırakmadılar.

asiye-ismail-ciftinin-mutlu-gunu-(6).jpg


Düğün Törenine Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan ile partinin yönetim kurulu üyeleri , Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Başkanı Osman Akman ve çok sayıda konuk katıldı.

asiye-ismail-ciftinin-mutlu-gunu-(7).jpg

asiye-ismail-ciftinin-mutlu-gunu-(8).20141103112805.jpg

asiye-ismail-ciftinin-mutlu-gunu-(9).jpg

asiye-ismail-ciftinin-mutlu-gunu-(10).jpg


Çiftin ailelerini tebrik eden konuklar, Asiye ile İsmail çiftine ömür boyu mutluluklar dilediler. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak genç çifte yaşamlarında mutluluklar diler, tebrik ederiz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber