ASİYAD Yöneticileri Samsunlu Başkanlarla Buluştu...

ASİYAD Yöneticileri Samsunlu Başkanlarla Buluştu...
Geçtiğimiz ay Ankara' da kurulan (ASİYAD) Ankara - Samsun Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği Üyeleri Çarşamba' da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

Geçtiğimiz Aralık ayın da tamamen Samsun ve ilçelerinden Ankara'da bulunan İşadamlarınca kurulan (ASİYAD) Ankara - Samsun Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği Üyeleri çeşitli ziyaretler için önce Samsun'a geldiler. Samsun' da bir dizi ziyaretler yapan ASİYAD Üyeleri daha sonra Çarşamba ilçesine geçerek ziyaretlerini sürdürdüler.

(ASİYAD) Ankara - Samsun Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Yılmaz ve Samsun'da doğup Ankara'da Sanayici, İşadamı ve çeşitli Bakanlıklarda üst düzey Bürokrat olan ASİYAD yöneticileri Samsun  - Ayvacık'ta hizmet veren Legend Otelde düzenlenen kahvaltı programı ile Çarşamba ve Samsun'lu iş adamları ve Bakanlık bürokratları ile bir arya geldiler. Programa ASİYAD yöneticilerinin yanı sıra SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş, Vezirköprü, Terme, Bafra ve Canik Belediye Başkanları, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltıya katılan Belediye Başkanları ve ÇTSO Başkanı Yılmaz ile ASİYAD ile Samsun ve Ankara' da iş adamları noktasında memleket için hangi yatırım ve destekleri yaparak hem ASİYAD'ı hem de Samsun'u daha üst sıralara taşıyabiliriz düşünce ve projeler fikir alışverişinde bulunduktan sonra çekilen fotoğrafla ziyaretler sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber