Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Asıl hedef 'Reisi yalnızlaştırmak'

Asıl hedef 'Reisi yalnızlaştırmak'

 Sokağa çıkmak son zamanlarda ne mümkün. Sanki Hükümetin bir ferdi biziz. Önüne gelen Gazetecisin bilirsin. "Hükümet FETÖCÜ SİYASİLERİ TOPLAYACAK MI, NE ZAMAN TOPLAYACAK?" diye soruyor.
 Hükümetin her hangi bir kanadında değiliz. Ama TGRT Haber’in konuğu olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Mesela mevcut partiler içinde var mı? AK Parti’de muhtemelen yok. Muhtemelen diyorum; çünkü bunlar kendilerini çok iyi kamufle ediyor. Ama bizim bildiğimiz kadarıyla yok. MHP’ye nasıl nüfuz etmek istediklerini biliyoruz. Özellikle muhalif kanat, MHP’nin içine girmek için hücum ediyor. CHP’de ise genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınındakiler FETÖ’cü çıktı” dedi şeklinde ki açıklamaları sabah saatlerinde ajansa düştü.
 MHP "Biz de FETÖCÜ VAR ", CHP için FETÖCÜLER partiyi işgal etmiş, onlarla hareket ediyorlar" denilirken, AK Partili üyelerin, eski yöneticilerin "İÇİMİZDE Kİ FETÖCÜLER TEMİZLENMELİ" diyerek bas bas bağırdığı bir ortam da, önce Sayın Başbakan Binali Yıldırım, ardından Sağlık Bakanı Sayın Recep Akdağ'ın " AK PARTİDE FETÖCÜ YOK" sözleri sonrası akıllara ne gelmelidir?
Sanırım 21 Mayıs tarihinden sonra AK Partide TEMİZLİK olacak ama FETÖ temizliğinden çok, ihaleye fesat karıştırmak, Usulsüzlük yapanlar, Parti disiplinine uymayanlar vs, vs vs temizlenecek demektir!       Yani artık FETÖCÜ cadı avı bitiyor galiba...
Köşe yazarımız Ayhan Gonca, bu konunun hassasiyeti adına sosyal medya da ne yazmıştı hemen aklıma o geldi. Gonca demişti ki;
"Şimdi mankurt bir Türk, Çerkez, Ermeni veya Kürt çıksa, Alman Başbakanı kafir Merkel'i sevse, ABD Başkanı kafir Tramp'ı sevdiğini söylese, bunların propagandasını yapsa, Türkiye Devleti olarak bu itleri tutuklayacak mısın? Hayır.
E bu Merkel ve Trump Türkiye'ye karşı terörist unsurları desteklemiyor mu, bu p..lere silah vermiyor mu? Destekliyor, veriyor.
E birader, Merkel ve Trump gibi iki terörist başı kafiri sevenleri tutuklamıyorsun da Fetö kafiri ve teröristini geçmişte veya bugün sevenleri ama herhangi bir silahlı veya silahsız terör eylemi yapmayanları neden işinden ediyor ve tutukluyorsun?
Bunu yaparken maksadın PKK yetmiyormuş gibi FETÖ terör örgütüne de sempatizan kazandırmaksa amacın, unutma başarılısın.
Devlet olarak amacın FETÖ'yü güçlendirmekse ki bilerek veya bilmeyerek bunu yapıyorsun veya devlet içindeki kripto Fetöcüler bunu sağlıyor...
O zaman bende soruyorum, akıllanmadın mı?
Senin bu yaptığın İngiltere, ABD, Almanya gibi terör destekçisi devletlerin dışında kimin işine yarar? Devlet kendine düşman devşirir mi?
Ey devletim...
Akıllı ol akıllı...
Önüne geleni Fetöcü diye işsiz bırakır içeri tıkarsan, aile ve sülaleleriyle birlikte kendine önemli sayıda bir düşman kazanırsın ki, yarın bunun altından kalkamazsın...
Daha düne kadar PKK'da olduğu gibi.
Devlete millete silah çeken İngiliz beyinli Fetöcüleri aldın, lime lime et, analarının bile gıkı çıkmaz... İşadamlarını, Mehmet Görmez, Kadir Topbaş gibi Fetö yalakalarını da al.
Ama diğerlerini sal. Sal ki devlet olduğun belli olsun."
***
Eh artık düşünceler böylesine karmaşık ve böylesine hızla değişiyorken sokakta ki esnaf ve vatandaşın düşündüğü iki şey şu:
Birincisi; FETÖ işi yaş artık. Yatan boşa yatıyor, alınmayan daha güçleniyor. Korku,bundan sonra olan bize olacak SUSMALIYIZ...
İkincisi; 16 Nisan' dan sonra 3 gün anlamadığımız kadar mükemmel iş oldu. Sonrası TIS....
Neler oluyor?.
Birisi hem de en yetkili kimse çıkıp olacakları anlatsın.
16 Nisan denildi ses yok, şimdi 21 Mayıs deniliyor? Peki o tarihten sonra da olmayacak gibi olduğuna göre yaşananlar, biz neden bu sıkıntıları yaşıyoruz.
Bu iş sanırım ki FETÖCÜLÜKTEN çıkartıldı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafı boşaltılıyor.
Bu kumpasın, hainliğin, ihanetin sanırız ki en asıl hedefi Reisi yalnızlaştırmaktı hissettirmeden bu gerçekleştiriliyor. Tehlike kapıda...
Denilir ki; " Fareler aç kaldıklarında ve genellikle insanları uyurken kemirirler. Fareler tarafından ısırılan insanlar, ısırıldıklarını hissetmezler. Çünkü fareler tükürüklerinde bulunan özel bir salgı ile ısıracakları yeri önce uyuşturur daha sonra kemirirler. İnsanlar ancak uyandıklarında ısırıldıklarını büyük bir acı ile fark ederler."
İnşallah ülkede ki farelere aman verilmez...
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi