Artık O'da Samsunsporlu

Artık Oda Samsunsporlu
Suudi Arabistanlı işadamı Mohammad Alsohaımı "Artık bende bir Samsunspor hayranıyım."dedi.

 

 

Türkiye'de turizm sektöründe hizmet veren Blakseatravel'in ortaklarından Suudi Arabistanlı işadamı Mohammad Alsohaımı, Samsunspor'u ziyaret etti.

 

Samsun'a 19 Suudi işadamıyla birlikte çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gelen Mohammad Alsohaımı'yı, Başkan Emin Kar, Alt yapı sorumlusu Mehmet Bank, İdari İşlerden Sorumlu yönetici Muammer Göksel ve aynı zamanda iş ortağı olan yönetici Oğuzhan Serinkaya konuk etti.

 

Takımın yaptığı idmanı da izleyen Suudi işadamı Mohammad Alsohaımı, tesisleri çok beğendiğini söyledi. Başkan Emin Kar'dan takım hakkında bilgiler de alan  Mohammad Alsohaımı,"Gerçekten doğa harikası bir kulübe sahipsiniz. Sporla bende ilgileniyorum. İş ortağım Oğuzhan Serinkaya'nın da yönetici olması sıfatıyla Samsunspor'u gelmeden önce inceledim. Artık bende bir Samsunspor hayranıyım. Tarihi başarılarla dolu ve yıldız futbolcular yetiştirmiş. Bu sezonki hedefinizi de biliyorum. Samsunspor'a hedefi yolunda başarılar diliyorum" dedi. Başkanımız Emin Kar, Mohammad Alsohaımı'ya ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir