ARTIK ÇARŞAMBA’NINDA 2. LİGDE BİR TAKIMI VAR

ARTIK ÇARŞAMBA’NINDA 2. LİGDE BİR TAKIMI VAR
2013 yılında amatör olarak başlayıp engellilerin rehabilitasyonu amacıyla kurulan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü artık 2. Ligde.

22-26 Mayıs 2016 tarihlerinde Mersin ilinde yapılan müsabakalarda ÇABES güzel oyun ve performansı ile ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururu ile Çarşamba’ya döndü.Kulüpten yapılan açıklamada, “Buraya kadar gelen başarısını Çarşamba Belediyesine borçlu olan kulübümüz, bundan sonraki çalışmalarını daha aktif ve daha profesyonel olarak süründürebilmesi için ilçemiz ileri gelenlerin desteğini ihtiyacı vardır. Çeşitli kurum ve kuruluşlara yardım ederek vicdanlarını rahatlatan iş ve iş çevresindeki zenginlerimizin bu takıma da sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır. Çanakkale’den Van’a kadar lig usulü yapılacak müsabakalarda ilçemizi 12 ilde ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek engelli bireyleri toplumun ayrılmaz bir ferdi olarak hayata bağlamak istiyoruz.   12 takımın Çarşambamıza gelmesi ve takımımızın 12 ile gitmesi ilçemiz tanıtımı açısından büyük bir reklamı olacak. Bu pencereden bile bakmak, bu takıma verilecek destek için yeter ve artarda. Dolayısıyla engelliye uygun yol, restoran, kaldırım, uygun oteller veya konaklama  yerleri…gibi değişim sayesinde ilçemizde engelli turizminin de artacağı ve gelişeceği bir şehir olmasına katkı sunacaktır. Bu bağlamda şehrin çehresinin değişmesi, engelli bireylerin toplumun bir parçası olması, tüketen değil üretken bir engelli toplumu oluşturulmasında büyük önem taşıdığı gerçeğini unutmamak gerekir.” Denildi.

2.lige çıkan takımların şehirler şu şekilde; Çanakkale, Aksaray, İstanbul, Diyarbakır, Mardin, Mersin, Samsun, Van, Osmaniye ve Çarşamba 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor