ARTI BİLİM KOLEJİNDEN ÖRNEK PROGRAM “BİZ ATATÜRK’E BENZERİZ”

ARTI BİLİM KOLEJİNDEN ÖRNEK PROGRAM “BİZ ATATÜRK’E BENZERİZ”
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yıldönümünde Özel Artı Bilim Koleji ortaokul öğrencileri örnek anma programı düzenlediler.

Özel Artı Bilim Koleji’nde gerçekleştirilen programlar çerçevesinde ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından velilerin katılımlarıyla bir AVM’nin salonunda velilerinde katılımlarıyla anma programı gerçekleştirildi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Programda Atatürk’ün sevdiği Vals ve Harmandalı oyunlarının sergilendiği oyun büyük beğeni topladı. 7: sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Biz Atatürk’e benzeriz” oratoryosu ise duygulu anlar yaşattı. Oratoryo’da öğrencilerin “Biz Atatürk’e benzeriz” söylemi veliler tarafından uzun süre büyük alkış aldı.

HABİB ALAN, “ATATÜRK’Ü ANMAK, YAS YUTARAK DEĞİL, İLKELERİNE BAĞLI KALMAKLA OLUR”

Okul Müdürü Habib Alan yaptığı konuşmasında, “Atatürk’ü anmak yas tutarak değil, onun ilkelerine bağlı kalmak, Cumhuriyeti yaşatmak, modern ve müreffeh ülke kalkınması için çalışmak, anlamak anlatmak ve onunla birlikte yaşamakla mümkündür. Biz Artı Bilim Koleji çalışanları ve öğrencileri olarak buna ant içtik.” diyerek programda emeği, geçenlere teşekkür etti.

Program Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülerin koro tarafından seslendirilmesinin sonra velilerin katılımı ile onuncu yıl marşının söylenmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir