Arnavutköy Çarşambalılar derneği 7. Geleneksel piknik ve keşkek şöleni İstanbul’da kutlandı

Arnavutköy Çarşambalılar derneği 7. Geleneksel piknik ve keşkek şöleni İstanbul’da kutlandı
Arnavutköy Çarşambalılar derneği 7. Geleneksel piknik ve keşkek şöleni İstanbul’da kutlandı

ÇADEF Çarşamba Dernekler Federasyonu üyesi Arnavutköy Çarşambalılar derneğinin 7. Geleneksel piknik ve keşkek şöleninde Çarşamba’dan ve İstanbul’dan bir çok kişiyle bir araya geldik. ÇADEF Başkanı Hayati Sözen başta olmak üzere, Dernek başkanları İsa Öztürk, Çakır Ali Duran, İsmail Keskinkılıç, Fatih Tellioğlu, Milli Güreşci Mehmet Donbay, Yerel Sanatçılarımız Mustafa Koçyiğit, Saffet Köksal, Mustafa Ercan şölene eşlik ve misafirlik ettiler.  Ayrıca Arnavutköy Samsunlular dernek başkanı ve Sultangazi Samsunlular dernek başkanı da yönetim kurulları ile katılarak şölene hemşeri desteği verdiler.
keskek11.jpg

Şölende gençlik kolları eşliğinde halat çekme, mendil kapmaca gibi yarışmalar ve hediye çekilişleri yapıldı. Keşkek ağalığında, 2000 TL ile başlayan çekişmede 18.000 TL ile inşaat firması sahibi Fatih Yiğit kazandı. 
Hava şartlarına ragmen yaklaşık 300 kişinin katıldığı etkinlikte, davul zurnalar eşliğinde kabaceviz halk oyunu, misket gibi yöresel oyunlar oynandı. Kısacası coşkuyla 1 Mayıs günü, Arnavutköy Çarşambalılar derneğinin 7. Geleneksel piknik ve keşkek şöleni kutlandı. Arnavutköy Çarşambalılar Derneği Başkanı Hasan Yıldız ve başkan yardımcısı Şahin Yıldırım’a teşekkürlerimizi iletiyor 8.sinde daha kalabalık bir arada olmayı ümid ediyoruz.
keskek12.jpg

keskek-13.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel