ARI YETİŞTİRİCİLERİNE SEMİNER

ARI YETİŞTİRİCİLERİNE SEMİNER
Salıpazarı İlçesi’nde bulunan arı yetiştiricilerine, İlçe Kaymakamlığı, Arıcılar Birliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün işbirliği ile seminer verildi

Salıpazarı İlçesi’nde arı yetiştiricilerine yönelik seminer verildi. İlçe Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminere İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş’ın yanı sıra ilçede bulunan arı yetiştiricileri ve çevre ilçelerden de arı yetiştiricileri katıldı.

ariseminer1.jpg

Seminerin açılış konuşmasında İlçe Kaymakamı İskender Çolak, ilçe ekonomisinde yer sahibi olan arıcılığın daha verimli yapılabilmesi amacıyla düzenlenen seminerin, arı yetiştiricilerinin bilgilerini tazelemesi, yeni bilgiler edinmesi, var olan problemlerinin çözümü için tecrübe ve akademik bilgilerden faydalanılması açısından ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

ariseminer2.jpg

Seminerde sunum yapan Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu, arı yetiştiriciliği, arı ürünleri konusunda , Samsun Arıcılar Birliği Başkanı Rasim Kaplan ise DOKAP’ın arıcılara yönelik hibe çalışmaları ve Samsun arıcıları hakkında, arı yetiştiricilerine bilgi verdi.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir