Arda Turan’dan önemli değerlendirmeler

Arda Turan’dan önemli değerlendirmeler
Atletico Madrid’in yıldız ismi Arda Turan, “2017’ye kadar kontratım var. Ekstra bir durum yok. Takım olarak çok başarılı bir yıl geçirmişiz' dedi.

Atletico Madrid’in yıldız ismi Arda Turan, “2017’ye kadar kontratım var. Ekstra bir durum yok. Takım olarak çok başarılı bir yıl geçirmişiz. 2-3 senedir Avrupa’nın en iyileri arasında gösteriliyoruz. Oyunculara teklif yağması çok normal” dedi.

A Milli Takım’ın ve Atletico Madrid’in yıldız ismi Arda Turan, bir gazeteye vermiş olduğu röportajda maça çıkma anları, kariyeri, tatili ve gelecek planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

“2017’YE KADAR KONTRATIM VAR”

Atletico Madrid’de oynayan futbolcuların adının transfer dedikoduları ile ilgili konuşan Arda Turan, 2017’ye kadar Madrid ekibinde kontratı olduğunu dile getirdi. Turan, “Ekstra bir durum yok. Takım olarak çok başarılı bir yıl geçirmişiz. 2-3 senedir Avrupa’nın en iyileri arasında gösteriliyoruz. Oyunculara teklif yağması çok normal. Burada çok mutluyum. 2-3 senedir kendimi çok iyi hissediyorum. Benim için mutluluk her şeyden önce gelir” diye konuştu.

“YADIRGANACAK, KÜÇÜMSENECEK BİR DURUM DEĞİL”

Arda, Atletico Madrid’den emekli olabileceğini de ifade ederek, “Lig Şampiyonu olmuş, Şampiyonlar Ligi kupasını da finalde kaçırmış bir takımdan bahsediyoruz. Burada emekli olmak da düşünülebilir. Bu da bir tercih. Yadırganacak, küçümsenecek bir durum değil” vurgusunu yaptı.

“SURE DE DİNLERİM DUA DA”

Maça çıkmadan önce konçunu kesip, beyaz çorap giydiğini sözlerine ekleyen Arda Turan, “Maça çıkmadan, çok fazla Barış Manço dinlerim. Hele ‘Gibi Gibi’sini defalarca. Barış Manço’nun insanı hem yükselten, hem düşüren çok güzel şarkıları var. Arada kalmamam lazım. Ahmet Kaya var, en çok ‘Ayrılığın Hediyesi’ni çok severim. Dibe vurmak da iyidir maç öncesi. Sinirliyken, üzgünken daha iyi oynadığım oluyor. Sure de dinlerim dua da. Tabii genelde Yasin suresi dinliyorum. 11 dakika 32 saniye. 15 dakikalık ısınmamı Yasin suresiyle yapıyorum. Benim için çok önemli, çok özel bir alan” açıklamalarında bulundu.

“BARCELONA KARŞISINDA DA CHELSEA MAÇINDA DA ERKEK GİBİ OYNADIK”

Arda Turan, Barcelona maçında sakatlandıktan sonra Diego Simeone’nin omzunda ağlamasını şu şekilde anlattı:

“ Böyle büyük maçlarda ilk 20 dakika çok önemlidir. Erken gol yiyebilirdik, maçın seyri değişebilirdi. Yemedik çok şükür. Ben de böyle avutuyorum kendimi! Sonuçta insanların PlayStation’da ‘en hızlı takım’ diye aldığı bir takımdan bahsediyoruz. Ve kendi sahalarında. Ve onların 100 bin kişilik taraftar ordusunun önünde. Kolay değil. Her şeyi erkek gibi yaptık. Hep erkek gibi. Barcelona karşısında da Chelsea maçında da. Hep mücadeleci, hep erkek.”

“BÜTÜN SEZON HİSSETTİM ASLINDA AYAKTA ALKIŞLANDIĞIMI”

Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştıkları Chelsea maçında attığı golden sonra kendisini ayakta alkışlayan rakip takım taraftarlarının hatırlatılması üzerine Atleticolu yıldız Arda Turan, “Bütün sezon hissettim aslında ayakta alkışlandığımı. Özel hissettirilmek önemli. Kendin için de ailen ve milletin için de. Dediğim gibi; sonuca değil mutlu olup olmadığıma bakarım. Ve ben oyunu oynamayı çok seviyorum” diye konuştu.

Turan, İspanya’nın Dünya Kupası performası hakında şuı şekilde konuştu:

“Tıkır tıkır işleyen bir futbol sistemleri var. Biraz doymuşluk biraz da yavaş oynamaya bağlı problemleri var. Topa sahip olma konusunda çok becerikliler. Biraz hızlansalar her şey değişirdi. Orada çok arkadaşım vardı. Başarılı olmalarını çok isterdim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir