Arda Turan göğsümüzü kabartıyor

Arda Turan göğsümüzü kabartıyor
2011/2012 sezonu başında Galatasaray'dan Atletico Madrid'in yoluna tutan A Milli futbolcu Arda Turan, peşinde de iddiaları götürdü.

 

"İspanya'da başarılı olamaz" yorumları yapılan yıldız oyuncu, ilk yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşarken, ikinci yılında Atletico'nun lideri konumuna ulaştı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığında bıraktığı 10 numarayı parçalıdan sonra çubukluda devam ettiren 25 yaşındaki futbolcu, İspanya'da; Barcelona'nın tahtını sallayan Atletico Madrid'deki formuyla adından fazlasıyla söz ettirmeye başladı.

Bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada filelere 4 gol bırakmayı başaran Arda Turan, şimdiden geçtiğimiz sezon 33 maçta attığı 3 golü şimdiden geride bıraktı. Brezilyalı Diego'nun ayrılmasının ardından Atletico Madrid ataklarını şekillendiren 1 numaralı oyuncu konumunda olan Arda için İspanyol medyasından "Maradona" yakıştırmaları dahi geldi.

Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan, 13 milyon euroluk bonservis bedelini 20 milyon euro seviyesine kadar yükseltti. 15 aylık Madrid macerasına 57 resmi maç sığdırarak göğsümüzü kabartan orta saha oyuncusu için transfer sesleri bir an olsun dinmek bilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor