ARAP YATIRIMCILARIN GEZİLERİ SÜRÜYOR

ARAP YATIRIMCILARIN GEZİLERİ SÜRÜYOR
Turizmci Suudi Arabistanlı yatırımcılar Samsun’un Ayvacık ilçesini ziyaret ettiler. Medineli iş adamı Hassan Ashoor bir grup Arap misafirleri ile Ayvacık ilçesini ziyaret ettiler.

Ayvacık İlçesinin doğal güzelliklerini incelemek üzere ilçeye gelen Arap yatırımcıları, Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Eşi Semiha Yılmaz, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanı Mustafa Belur, Eşi Aynur Belur karşıladılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Samsunum-2 gemisinde düzenlediği yemekli programla misafirler Suat Uğurlu Baraj gölünde gezi turu yaptılar. Gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen Suudi Arabistanlı misafirler ‘’ Ayvacık hakikaten Saklı Bir Cennet’’ dediler. Medineli iş adamı Hassan Ashoor, “2 yıl önce tanıtımlar sayesinde bu güzel ilçeyi keşfettik. Bizler kalabalık aileleriz ve yeşile hayranız. Bu nedenle bu güzel ilçe bizlerin gelip gezip konaklama yapmamız için harika bir yer. Doğa harikası bu ilçe için bir kaç proje geliştirdik. Büyük Şehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe Belediye Başkanı Mustafa Belur ile projelerimiz değerlendirmek için bir araya geldik. Yapacağımız yatırımlarla ilçeye büyük bir katma değer kazandıracağız. ‘’ Dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Turizm bölgesi ilan edilmemizden bu zaman kadar ilçemizin tanıtımı için gerekli girişimlerde bulunduk. Birçok proje geliştirdik ve çalışmalarını başlattık. Bunu yanı sıra TV programları, gazeteler, tanıtım kitapçıkları ve sosyal medya aracılığı ile bir çok tanıtım çalışmaları yürüttük. Hedefimiz bu güzel ilçemizi kitli kaldığı sandığından çıkartıp dünyaya saklı kalmış güzelliklerini göstermek ve yerli ve yabancı turistleri ilçemizde misafir etmekti. Çalışmalarımız, başta Büyük Şehir Belediye Başkanım ve değerli büyüğüm Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkılarıyla meyvelerini vermeye başladı. Artık Ayvacık yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı, gezip görmek istedikleri turizm cenneti oldu. Arap misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan son derece memnunuz. Bunu yanı sıra her milletten turistlerimizi de ilçemizde görmek istiyoruz.’’ Dedi.

Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ‘’ Ayvacık’ımız için turizm çalışmalarına devam ederek turizm potansiyelini en üst seviyeye çıkartacağız.’’ Dedi.

Samsunum-2 gemisi ile Suat Uğurlu Baraj gölünde gezi turu yapan misafirler güzel manzara karşısında bol bol resim çekindiler. Akşam namazını ilçenin Orhan Gazi Mahallesi Yeşil Camiinde kılan Medineli misafirler daha sonra Ayvacık İlçesinden ayrıldılar.

arap-yatirimcilarin-gezileri-suruyor-(3).jpg

arap-yatirimcilarin-gezileri-suruyor-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir