Arap Yatırımcılara "Zekai Gül' den Samsun'a Davet"

Arap Yatırımcılara Zekai Gül den Samsuna Davet
Geçtiğimiz aylarda Samsun' a gelen Suudi Arabistanlı yatırımcıların bölgeye hayran kalmalaarı sonrasında yatırım için kolları sıvadılar.

Konu hakkında Gultrading  şirketi  Avukat  Zekai Gül, Sudi Arabistanlı yatırımcıları Samsun' a yatırım çağrısı haberi Arabistan gazetelerinde ilgi ile karşılandı.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Nuri ŞEKER

Geçtiğimiz aylarda Türk Hava Yolları’nın Samsun’u Körfez ülkeleri Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn’e tanıtmak amacıyla düzenlediği “Tanıtım Turu” organizasyonu çerçevesinde kente gelen turizm acentelerinden ve yatırımcılardan oluşan 20 kişilik heyetin Samsun ve ilçelerinde yaptıkları ziyaretler sonrasında yatırım sözü veren Suudi Arabistan'lı yatırımcılara Suudi Arabistan da yayınlanan Swift News Gazetesinde, Gultrading  şirketi  Avukatı  Zekai Gül’ün Suudi Arabistanlı işadamlarını Samsun’a yatırım yapaya davet ettiği haberleri yayınlandı.

Habere göre; Av. Zekai Gül Suudi Arabistanlı işadamları için Samsunda çok canlı dinamik iş sahaları olduğunu , özellikle ; Sanayi , Ticari ve Turizm alanlarının Suudili iş adamalarını beklediği vurgusunu yaptı. Samsun şehrinin son zamanlarda yakınlaşan iki ülke arasında geniş bir köprü olma imkanı olduğunu söyleyen Zekai Gül,  Suudi işadamlarına yaptığı  çağrıda, Samsun'da özellikle  gayrimenkul , turizm ve çeşitli eğitim ve öğretim sahalarında yatırım yapılabilecek uygun alanların bulunduğunu kaydetti.

Gül, Samsun şehrinin son zamanlarda yakınlaşan iki ülke arasında geniş bir köprü olma imkanı olduğunu söyleyerek , Suudi işadamlarının Samsunda özellikle ; gayrimenkul , turizm ve çeşitli eğitim ve öğretim sahasının çok önemli  olduğunu  söylediği Suudi Arabistan gazetelerinde yer aldı.

untitled-1.20141209092210.jpg

Suudi Arabistanlı ziyaretçilerin Samsun ve ilçelerini ziyaretlerinde Samsun da ziyaret ettikleri hemen her yerde kendilerine “Yatırımcılara her zaman kapımız açık ve Yabancı yatırımcıya destek en önemli görevlerimiz arasında sözleri sonrasında Gultrading  şirketi  Avukat  Zekai Gül'ün kendi gazetelerinde yaptığı "Samsun'a yatırım haberlerinin" ülke gazetelerinde dikkat çekmesi Samsun'a yatırım için Arabistanlı yatırımcıların heyecanlı oldukları ve kısa sürede bölgemize büyük yatırımların yapılacağı şeklinde yorumlanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber