Arap Heyeti, Mısır Ekmeği Ve Balığa Hayran Kaldı

Arap Heyeti, Mısır Ekmeği Ve Balığa Hayran Kaldı
Samsun'da ziyaretlerini sürdüren Suudi Arabistanlı iş adamları ve üst düzey gazetecilerden oluşan 19 kişilik heyet, yedikleri mısır ekmeği ve balığa hayran kaldılar.

Samsun'un turizm potansiyelini artırmak ve kentin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın aylar önce Türkiye'nin Cidde Başkonsolosluğu ile gerçekleştirdiği temaslar neticesinde Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı iş adamları ve üst düzey gazetecilerden oluşan 19 kişilik heyet, su ürünlerine hayran kaldı. Mercan Balık Evi'nde düzenlenen yemeğe Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Bahattin Akyön, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, Suudi Arabistanlı iş adamları ve üst düzey gazetecilerden oluşan 19 kişilik heyet katıldı. Suudi Arabistanlı iş adamları ve üst düzey gazeteciler servis edilen mısır ekmeği, levrek ve kalkan balığını beğenirken günün değerlendirmesinde bulundular.

Suudi Arabistanlı heyetin her geçen gün şehrin farklı yerlerini gördükçe memnun olduğunu hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, "Bizde onlara bunları tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onların memnuniyeti bizim memnuniyetimizi de artırıyor. İnşallah ben umutluyum. Arap turistlerin bu ziyaretlerden sonra en kısa zamanda şehrimizi turizm anlamında ziyaret edecekler diye düşünüyorum. Şehrimizin bu güzelliklerinden onlarda faydalanacaktır. Hepimiz emek veriyoruz, katkı vermeye çalışıyoruz. Sadece biz değil, şehrin bütün dinamikleri, Valiliğimizden tutun da basın mensubu arkadaşlarımıza kadar herkes en üst seviyede gayret gösteriyor herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz