Ara yollar yapılıyor ama…

Ara yollar yapılıyor ama…
Çarşamba Belediyesi tarafından ara yollara yapılan parke taşı döşeme çalışmaları yavaş yavaş tamamlanırken bazı yollar şimdiden sorun vermeye başladı

 

 

 

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl büyük bir hızla başlayan ara sokaklara parke taşa döşeme çalışmaları olanca hızı ile devam ederken bazı sorunların oluşması vatandaşların kafasında soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Ara yollarda yapılan parke taşı döşemeleri birçok alanda bitirildi. Gazetemize gelen bazı ihbarlar üzerine gittiğimiz haberde ki bir manzara ise parke taşı döşeme çalışmalarının üstün körü mü yapıldığı sorusunu sorulmasına neden oldu. Yapımı biteli bir iki hafta olan bir yolda orta kısımda meydana gelen göçme vatandaşları hayrete düşürdü. Yolun tam ortasında oluşan göçüğün etrafında ise hiçbir uyarı işaretinin olmayışı ayrı bir tehlikeyi daha ortaya çıkarıyor.

Sürücüler ve yayalar tarafından sürekli kullanılan bir yolda oluşan göçük dolayısıyla vatandaşlar da tedirgin. Mahalle sakinleri yolun altyapısının olmadığını ve yolu üstün körü yapıldığını iddia ederken kaza olasından da korktuklarını dile getirdiler. Oluşan çukurun hemen 3-4 metre gerisinde kanalizasyon rögar kapağı için bırakılmış alanda da yağmur suları ile birlikte oluşan göçükler görülürken vatandaşlar bu konuda önlem alınmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber