Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım Toplantısı

Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım Toplantısı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) çalışmaları kapsamında “Ar-Ge Reform Paketi Tanıtımı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri” tanıtım toplantısı düzenlendi

Samsun KOSGEB Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Samsun Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi Müdürü ve Yeşilyurt Meslek Yüksek Okulu Müdürü olan aynı zamanda Samsun ili Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) Temsilcisi Yrd. Doç. Mustafa Özbey, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKÜ) Genel Sekreteri Mevlüt Özen, KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Samsun Ticaret İl Müdürü Mustafa Kocaman, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ile ilde faaliyette olan OSB’lerdeki sanayiciler olmak üzere toplam 75 kişi katıldı.

ar-ge-reform-paketi-tanitim-toplantisi--2.jpg

Toplantıda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanlarından Ahmet Gergerli “AR-GE Reform Paketi”, “AR-Ge Merkezi Destekleri” ile “Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı” konularında bilgiler verdi. 
Toplantıda daha sonra Ar-Ge Merkezi Desteği’nden bölgedeki ilk ve tek yararlanmakta olan bir firmanın AR-Ge Birim Yöneticisi Didem Demirtaş, yaşadıkları deneyimleri sanayiciler ile paylaştı. 
Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir