APARTMAN GÖREVLİLERİNE 'AFET' EĞİTİMİ

APARTMAN GÖREVLİLERİNE AFET EĞİTİMİ
Canik Kent Konseyi, Canik Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarında görevli apartman yöneticilerine ve görevlilerine yönelik 'afet' eğitimi düzenledi

Canik Kent Konseyi, TOKİ konutlarında görevli yöneticilere ve apartman görevlilerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Apartman yöneticilerine ve görevlilerine yönelik Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde düzenlenen seminerde, Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet Turunç tarafından eğitim verildi. TOKİ 1. ve 2. Etap apartman görevlilerine yönelik düzenlenen seminer kapsamında, ‘Temel Afet Bilinci’, ‘İlk 72 Saat’, ‘Afetler Öncesi, Sırası ve Sonrasında Yapılması Gerekenler’ konuları anlatıldı.

FAYDALI BİR EĞİTİM
Canik Kent Konseyi olarak farkındalık oluşturacak çalışmalara imza attıklarını belirten Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan, “Bir çok kesime yönelik düzenlediğimiz eğitim programları dahilinde TOKİ konutlarında görevli apartman yöneticilerine ve görevlileri için daha önce bir çok eğitim semineri gerçekleştirmiştik. Ancak bu eğitimlerden en önemlilerinden birisi afet eğitimidir. Çünkü binlerce insanımızın yaşamını sürdürdüğü bir yaşam merkezinde görevli arkadaşlarımızın afet ve afet sırasında yapılması gerekenler konusunda bilinçli ve eğitimli olması çok önemli. Oldukça faydalı bir seminer olduğuna inanıyorum. Eğitim programlarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

afett33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel