Antalya'da dünyaca ünlü sahilde yılın son yoğunluğu

Antalya'da dünyaca ünlü sahilde yılın son yoğunluğu
2024 yılına sayılı saatler kala turizm kenti Antalya'nın, dünyaca ünlü sahili Konyaaltı'nda yılın son yoğunluğu yaşandı. Sahile gelenler hem güneşlendi hem de deniz keyfi yaptı.

2024 yılına sayılı saatler kala Antalya'da yaşayanlar ve tatillerini geçiren turistler, yılın son gününde dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Havanın 21 deniz suyu sıcaklığının 20,6 derece ölçüldüğü kentte, sahile gelenler hem güneşlendi hem de deniz keyfi yaptı. Denize girenler kadar, sahil bandında oturup sohbet edenlerin, piknik yapanların çoğunlukta olduğu görüldü. Bazı turistler ise sörf tahtası ise falezler bölgesinde gezi yaptı, bazıları ise sadece güneşlendi. Sahildeki yoğunluk ve Akdeniz'in mavilikleri havadan da görüntülendi.
Manzarayı izleyen Emir Ülker, "Antalya'da bugün hava çok güzel. Tam yazlık bir hava var. 2023 yılının başları zordu, Hatay'da deprem bölgesindeydim. Ama sonlarına doğru toparladık. Akşam ailemle vakit geçireceğim. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum" dedi
İzmir'den gelen İlker Akliman ise "İzmir'le Antalya'nın havası aynı gidi. Tatil amacıyla geldik. Buruk bir yılbaşı olacak. Ülkemizin için en iyisini diliyoruz. 2023 yorucu geçti bizim için. 3 günlüğüne geldik, Kaleiçi'ndeki aktivitelere bakacağız" diye konuştu.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yaşam