İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ANTALYA’ DAN HABERLER    

ANTALYA’ DAN HABERLER    

Çarşambaspor’umuzun Antalya kampı devam ediyor.

    7 Aralıkta sona erecek kampta takımımız ikinci hazırlık maçında Balıkesir takımı ile karşılaştı maçtan 2-0 galibiyetle ayrılmayı başardı.

  İlk maçında Ordu 1967 takımını 3-2 yenen takımımız üçüncü maçını ayın 7 sinde Vanspor  takımı ile yapacak.

  Özkan Yıldırım Başkanımızda takımla beraber Antalya’da çalışmaları yakından takip ediyor.Yeni yapılacak transferleri organize ediyor ve sporcularımızın yanında olduğunu gösteriyor.

  Kısacası her şey yolunda gözüküyor Antalya’da.

  Muhammed Mustafa DOĞAN kardeşimiz Oğuzhan’dan sonra takımımızdan ayrılan diğer bir sporcumuz.Sol bek mevkiinde Emre oynamaya başlayınca sezon başında da 11 dede yer bulmayan bu oyuncumuz ayrılmayı tercih etti diye düşünüyorum.

  Ben Muhammed’in gidişine üzüldüm keşke kalsaydı 11 de ve yedek olarak her zaman katkı verebilecek bir sporcumuzdu, tabi bizimki genel ve uzaktan bir bakış içini bilemiyoruz.

  Takımımız 4 transfer yapmıştı 3 orta saha 1 defans olmak üzere,bir kaleci transferi yapılmış Ramazan HAKLI sezon başı  İskenderunsporda başlamış 4 maç sonra ayrılmış ,geçmişinde oynadığı  takımlarında süre almış bir tecrübeli bir oyuncu ,transfer edilen oyuncularımızın ayrıca değerlendirmesini yapacağım başka bir yazımda.

Yeni transfer görüşmeleri de devam ediyor bildiğim kadarıyla,ayrılacak bir oyuncumuz daha olabilir ve hem onun yerine ve diğer mevkilerde de transfer görüşmeleri devam ediyor.

      Özkan Başkan her şey güzel dedi ,uyum içinde gayet verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz,oyuncularımızın ve transferlerimizin uyumundan memnunum dedi.

      İkinci yarı seyircimize ilk yarıdaki şansızlıkların  olmadığı ,güzel futbol oynayan ve düşme lafzını telaffuz etmeyen bir Çarşambaspor izlettirmeyi hedefliyoruz seyircimize dedi.

     Bizde inşallah diyerek bu temennilere katılarak yazımızı nihayetlendirelim.

    Sağlıklı ve spor dolu günler temenni ediyorum.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi