Antalya Belediye Başkanları mazbatalarını aldı

Antalya Belediye Başkanları mazbatalarını aldı
CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek , CHP'den Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Semih Esen ve Muratpaşa Belediye Başkanı seçilen Ümit Uysal mazbatalarını alarak göreve başladılar

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende İl Seçim Kurulu Başkanı Güray Berkay’ın elinden mazbatasını aldı. Böcek, mazbatasını havaya kaldırarak kendisine büyük ilgi gösteren kalabalığı selamladı.

ant1.jpg
CHP’den Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Semih Esen de mazbatasını Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sami Yalçın ile birlikte Konyaaltı Belediyesi Meclis üyeleri de mazbataları alarak göreve başladılar. 

ant2.jpg

Yine Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbataları teslim edildi. Tören de Başkan Uysal, “Bu günden itibaren Antalya için daha verimli, daha güzel ve herkesi mutlu edecek çalışmalar yapacağımız yeni dönem bu gün heyecanla başlıyor" dedi.
​​​​​​​HABER-FOTO: Esma YANIK/ ANTALYA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel