ANNENİN 28 YILLIK FERYADINA KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI

ANNENİN 28 YILLIK FERYADINA KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI
Samsun’un Çarşamba İlçesinde 28 yaşındaki özürlü Abdullah Yıldırım’ın annesinin feryatlarına Kaymakam Caner Yıldız sahip çıktı.

Samsun’un Çarşamba İlçesinde, belden aşağısı doğuştan özürlü olan ve aynı zamanda  zihinsel engeli bulunan 28 yaşındaki Abdullah Yıldırım’ın annesi Hatice Yıldırım(61) yıllardır oğlunun her türlü hizmetini yerine getiriyor.

3 kişi yaşadıkları evde anne Hatice Yıldırım, Abdullah Yıldırım ve 13 yaşındaki yeğenleri kalıyor. Yoksul olan aile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfından aldığı para ve yardımlarla hayatlarını sürdürüyor. Özürlü Abdullah Yıldırım’ın 28 yıldır her türlü yardımına koşan anne Hatice Yıldırım, oğlunun tuvalet ihtiyacından, yemeğine onun bir parçası oluyor.

Annenin 28 yıllık özverisi ve gayretlerine şahit olan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, annenin bu durumu karşısında duygulanıyor. Aileye destek olma sözü veren Kaymakam Yıldız, özürlü Abdullah Yıldırım için otomatik hasta yatağının yanı sıra birde portatif tuvalet yardımı yaptı.

Kaymakamlık tarafından özürlü Abdullah Yıldırım için hazırlanılan otomatik hasta yatağı ve portatif tuvalet aileye teslim edildikten sonra Kaymakam Yıldız Aileyi evlerine giderek ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Yıldız, “Abdullah doğuştan özürlü bir kardeşimiz. 28 yıldır hayatını oturarak sürdürebiliyor. Bütün ihtiyaçlarını annesi karşılıyor. Babası iki yıl önce bir kazada vefat etmiş. Devlet ona gereken özeni gösterecek. Abdullah’ın böyle olmasına gönlümüz el vermiyor. Daha önce konuşabiliyormuş bazı kelimeleri söylüyormuş. Abdullah’a gerekli tıbbi müdahaleleri de yaptıktan sonra tekrar konuşmasının sağlamasını umut ediyoruz. Abdullah beni şöyle etkiledi; 28 yıldır böyle ama yüzündeki gülümseme hiç gitmemiş” dedi.

Yapılan ziyarette yıldız Özürlü Abdullah Yıldırım İle yakından ilgilenirken ailesine de diğer ihtiyaçları konusunda da destek olma sözü verdi.

Anne Hatice Yıldırım yaşanan bu olayın ardından ziyarette gözyaşlarına hâkim olamadığı dikkat çekti. Anne Kaymakam Yıldız’a ve destek olanlara teşekkür etti.

img_0397.jpgimg_0390.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber