Anneler Gününe Özel Gösteri

Anneler Gününe Özel Gösteri
Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde Dumlupınar İlkokulu öğrencileri tarafından Anneler Gününe özel gösteri düzenlendi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde Dumlupınar İlkokulu tarafından düzenlenen gösteriye Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Özgülen, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Gösteri ilk olarak Dumlupınar İlkokulu öğrencilerinin şiirleriyle başladı. Dumlupınar İlkokul öğrencisi tarafından söylenen ‘Sol Yanım Acıyor Anne’ şiiri gelen konukları hüzünlendirdi. Daha sonra öğrenciler Anneler Günü hakkında kendi yazdıkları yazıları dinleyicileriyle paylaştı. Dumlupınar İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi salonda eğlenceli dakikalar yaşattı. İlahilerle devam eden gösteri Dumlupınar İlkokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan slayt gösterisiyle son buldu.

Gösteri sonunda katılanlara Dumlupınar İlkokulu tarafından hazırlanan özlü sözlerin bulunduğu kâğıtlar ve çikolata dağıtıldı. Katılımcılar memnun bir şekilde salondan ayrıldı.anneler-gunu-(2).jpganneler-gunu-(4).jpganneler-gunu-(3).jpg

Haber – Foto: Nalan BİRDAL – Çiğdem BİRDAL – Fatih GÜNEŞ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber