Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

ANKARA VE İSTANBUL NEDEN DÜŞTÜ? (5)

ANKARA VE İSTANBUL NEDEN DÜŞTÜ? (5)

Birlikte rahmet var, ayrılıkta günah var.

AKP kibirlendi. Azdan az, çoktan çok gitti yüreği yanık Alperenlerin ahı tuttu. BBP İstanbul’da, Ankara’da Cumhur ittifakının kaybettiği farkın beş altı kat oy aldı. İstanbul’da 100 bin Ankara’da 100 bin oy aldı.

Büyük Birlik Partisi Sivas’ı az farkla kaybetti, bir kaç yerde az farkla belediyeler kaybetti!

AKP ve Cumhur ittifakı. İstanbul’u, Ankara’yı az farkla kaybetti.

AZDAN AZ, ÇOKDAN ÇOK GİTTİ.

Kibirliler, burnu beş kat havada olanlar İstanbul gitti. Ankara gitti. Alperenlere siz kimsiniz, mahalle partisisiniz dediniz. Alperenlerin ahı tuttu. Türkiye kaybetti. Allah’ın sopası yok ki işte böyle ceza verdirir.

Yeni akit Gazetesi.

Desteciden Ankara ve İstanbul yorumu:

Cumhur ittifakının Büyük Birlik Partisini dışlaması sonuçları etkiledi. BBP çok fedakarlık yaptı ama ittifaktan dışlandı. Zararını hep beraber çekiyoruz. Zil takıp oynamıyoruz üzülüyoruz.

-SONUÇ-

Çerkez kardeşlerimden duyduğum bir atasözleri vardır. SU İÇECEĞİN TEKNEDE KÖPEK ÖLDÜRME derler. Ne kadar anlamlı ve derinliği olan bir söz. Büyük Birlik Partililer Milliyetçi hareket partililer Ak partililer Vatan, Millet, Bayrak gibi değerlerin hep birlikte savunucusuyuz. Yarın yine birbirimize muhtaç olacağız. Başkanlık sistemi devam ettiği müddetçe birbirimizin kapısını çalacağız. El ele tutuşup da biz ikimiz kanka olduk başkasına ihtiyacımız yok deyip Mustafa DESTİCİYİ yanınıza almak istememeniz nelere mal oldu görüyorsunuz. Ne kadar dövünseniz faydası yok. Seçimler yine gelecek ittifak yapmak zorunda kalacağız. Çerkezlerin atasözü ile yazıma son verelim. Su içeceğimiz teknede köpek öldürmeyelim, aksi takdirde su içecek tekne bulamayız.

NOT: Ey kibirliler, burunlarından kıl aldırmayanlar, kendini beğenmişler okuyun bir daha okuyun.

07.04.2019

Hasan TOPUZ

ÇARŞAMBA.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan TOPUZ Arşivi
SON YAZILAR