ANKARA SAMSUN GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR

ANKARA SAMSUN GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR
Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek Ankara’da yapılacak olan Samsun Tanıtım Günleri organizasyonu ile ilgili bilgi verdiler.

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Samsun Dernekler Federasyonu’nun katkıları ile 16-22 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan organizasyon ile ilgili Başkan Yılmaz’a sunum yapan organizasyon şirketi ve federasyon üyeleri yapılması düşünülen etkinliklerin Samsun için şu ana kadar yapılan en büyük tanıtım organizasyonlarından birisi olacağını ve bu organizasyonda Samsun’un 17 ilçesinin tamamının temsil edileceğini belirttiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise sunum sonrası yaptığı açıklamada, Samsun’un tanıtımına katkı verecek olan ve ayağı yere basan her türlü, proje, girişim ve etkinliğe daima destek olduklarını dile getirerek, “Bu organizasyonun da Samsun için olumlu katkıları olacağına inanıyorum. Şimdiden katkısı olan ve katkı verecek herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Muhittin Noyan, Başkan Yardımcısı Nahide Berker, Genel Sekreter Dursun Kolay, muhasip Üye Nesrin Aykaç ile organizasyon şirketinin temsilcisi katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset