Anakentspor Almanya yolcusu

 Anakentspor Almanya yolcusu
Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Karadeniz temsilcisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Bayan Voleybol Takımı aldığı hazırlık maçı daveti için 8 Eylül'de Almanya’ya gidecek. 

9-11 Eylül tarihlerinde (MBS Arenada) Almanya’nın Potsdam şehrinde gerçekleşecek turnuvaya; SC Potsdam, Belarus Milli takımı ve ST Petersburg takımları katılacak.
Voleybol açısından keyifli ve güzel bir turnuva geçeceğini düşünen takımın antrenörü Gökhan Çokşen “SC Potsdam’ın düzenlediği turnuva benim için takımımızın birlikte zaman geçirip birbirini daha iyi tanıyabileceği ve hazırlık döneminde çalıştıklarımızı yüksek seviyeli maçlar esnasında ne kadar uygulayabildiğini göreceğimiz bir süreç olacak. Katılan takımlar güç olarak bizden daha üst seviyede” dedi
“Kazanmak veya kaybetmekten çok bu turnuvanın takımının oluşumuna, oyuncuların birbiri ve teknik kadro ile iletişiminin gelişimine ne kadar katkı sağlayabileceğine önem veriyorum” diyen Çokşen, “Voleybol açısından keyifli ve güzel bir turnuva geçeceğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Takımın genç oyuncularından olan pasör çaprazı Nazlı Alkan ise “Geçen sezon yaşadığımız şampiyonluk gibi bu sezon da yeni takımım Samsun BŞB Anket SK için oynayıp şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Öncelikle transfer aşamam için Samsun BŞB Anket SK yönetimine ve Gökhan hocama teşekkür ederim. Takım olarak antrenmanlarımız çok tempolu ve kaliteli geçiyor herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, takım olarak güzel bir uyum yakaladık. 2 gün sonra Almanya'ya turnuvaya gidiyoruz burada takım olarak eksiklerimizin neler olduğu tespit edip sezon maçları başlayana kadar gidermeye çalışacağız” diye konuştu.
Takımın bir diğer pasör çaprazı Elif Boran ise sezonu herkesten önce açarak çok sıkı bir şekilde lige hazırlanmaya başladıklarını ifade ederek “Çok yoğun olarak çalışıyoruz ve buna Almanya kampını da ekleyerek lige çok hazır gireceğimizi düşünüyorum. Turnuvanın eksiklerimizi tamamlamak adına faydalı olacağını düşünüyoruz. Maçların başlamasına çok az kaldı ve lige çıkmak adına her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor