Anafen Çok yakında yeni binasında

Anafen Çok yakında yeni binasında
Çarşamba Sakarya Dershanesi Anafen Şubesi yeni binasına Batıyaka Zübeydehanım Meydanı Yıldızbaş Kuyumculuk karşısında yeni yapılan binasında eğitim vermeye hazırlanıyor

 

 

Çarşamba Sakarya Dershanesi Anafen Şubesi yeni binasına Batıyaka Zübeydehanım Meydanı Yıldızbaş Kuyumculuk karşısında yeni yapılan binasında eğitim vermeye hazırlanıyor

Çarşamba Sarıcalı Mahallesi Meseret Sokaktaki yeni adresine geçmeye hazırlanan Sakarya Dershanesi Anafen Şubesinde taşınma hazırlıkları başladı. Yeni hizmet binası ile birlikte öğrencilere daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen dershane bu konuda daha modern araçlarla da hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Yeni hizmet binasında toplam 18 derslikle öğrencilere hizmet sunacak olan Anafen Şubesi öğrencilere konfor sunuyor. Tek seferde 400 öğrenciye aynı anda hizmet verebilecek kapasitede yapılan binada eski hizmet binalarına göre dershane mantığı ile inşa edilmiş Yeni bina bu konuda daha iyi bir hizmeti de garanti ediyor.

Anafen Şubesi yeni hizmet binası ile birlikte teknolojik bazda da bazı yenilikleri öğrencileri ile buluşturacak. Anafen şubesi Müdürü Mehmet Mercan bu konuda yaptığı açıklamada öğrencilere yeni hizmet binası ile birlikte akıllı tahta müjdesi verdi. Bu konuda gerekli teknik altyapıyı hazırladıklarını belirten Mercan çalışmalarımız sürüyor dedi.

Ağustos ayı içerisinde yeni hizmet binalarına taşınacaklarını açıklayan Mercan öğrencilere yeni hizmet binasında daha iyi rehberlik hizmeti sunabilmek yeni şubede çok sayıda ve daha modern rehberlik merkezleri kurduklarını açıkladı. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılına daha modern daha yenilikçi bir tavırla bakacaklarını belirten Mercan, “dershanemiz Çarşamba’mıza hayırlı olsun” dedi.

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber